TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Regatul celor Malefici (Vol. 1)
Regatul celor Malefici (Vol. 1)
Vezi
galerie

Regatul celor Malefici (Vol. 1)

de Kerri Maniscalco

Titlu apărut în colecția Leda Edge la Leda

Id: #427282

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Două surori. O crimă brutală. O dorință de răzbunare atât de puternică, încât va dezlănțui însuși Iadul…

Și o tulburătoare poveste de dragoste.


Emilia și sora ei geamănă, Vittoria, sunt streghe, vrăjitoare care trăiesc în secret printre oameni, încercând din răsputeri să treacă neobservate și evitând astfel să fie persecutate. Într-o noapte, Vittoria nu ajunge să servească cina la renumitul restaurant sicilian al familiei. La scurt timp după, Emilia găsește corpul iubitei sale surori profanat într-un mod barbar. Cu sufletul bucăți, pornește pe urmele celui care i-a ucis geamăna, dornică să-i răzbune cu orice preț moartea, chiar dacă asta înseamnă să recurgă la magia neagră, care a fost de mult interzisă. Apoi Emilia îl întâlnește pe Wrath, unul dintre prinții conducători ai Iadului, în privința căruia însă a fost avertizată încă din copilărie. Wrath pretinde că este de partea Emiliei și că a fost însărcinat de stăpânul său să rezolve misterul crimelor în serie care tulbură insula. Totuși, când vine vorba de cei Malefici, nimic nu este așa cum pare…

extinde
 

Detalii produs

Autor: Kerri Maniscalco

Traducător: Simona Ștefana Stoica

Data apariției: decembrie 2022

ISBN: 9786069740217

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 432

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Leda

Teme: iubire, răzbunare, vrăjitoare

 

Opinii editoriale

„O adevărată desfătare pentru simțuri și, totodată, o poveste captivantă, meticulos concepută, cu un final dramatic, pe muchie de cuțit.”

Kirkus Reviews

„Scriitura plină de lirism și atmosfera copleșitoare dau farmec unei lumi temeinic construite, care își are rădăci­nile în fermecătorul Palermo al secolului al XIX-lea, evo­cat în special prin interme­diul preparatelor culinare din restaurantul familiei, în timp ce răsturnările de situație complet imprevizibile întregesc romanul.”

Publishers Weekly

„Personajele sunt extrem de detaliat desenate; felul în care autoarea construiește lumea din poveste este inteligent și are la bază evenimente istorice infuzate cu magie, iar intriga năucitoare îți va rămâne în minte. Gastronomia, dramele de familie, magia și roman-tismul se împletesc în acest roman dinamic, palpitant, minunat și plin de atmosferă.”

Booklist
Kerri Maniscalco
Kerri Maniscalco
Autor

Kerri Maniscalco a crescut într-un orășel din afară New Yorkului, unde iubirea e...

vezi autor
Simona Ștefana Stoica
Simona Ștefana Stoica
Traducător

S-a născut în noiembrie 1991. După ce studiile de economie începute s-au dovedit...

vezi autor