TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Regatul celor blestemați (Vol. 2)
Regatul celor blestemați (Vol. 2)
Vezi
galerie

Regatul celor blestemați (Vol. 2)

de Kerri Maniscalco

Titlu apărut în colecția Fantasy Leda, Leda Edge la Leda

Id: #430930

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

O soră. Doi prinți păcătoși. Viclenii fără sfârșit, condimentate cu o puternică dorință de răzbunare… Bine ai venit în Iad!


Hotărâtă să își răzbune sora mult iubită, Emilia a călătorit către Cele Șapte Cercuri și și-a vândut sufletul pentru a putea deveni regina celor Malefici, avându-l alături pe enigmaticul prinț Wrath. Dar care este prima regulă din Regatul celor Malefici? Să nu te încrezi în nimeni! Cu cât Emilia zăbovește mai mult în Iad, în această lume seducătoare a viciului, cu atât îi devine mai limpede că nimic nu este ceea ce pare. Chiar și Wrath, aliatul ei de odinioară, ar putea să tăinuiască anumite secrete legate de adevărata lui natură. Prin urmare, curând, Emilia se trezește prinsă între Wrath și mult mai maleficul lui frate, Pride, prințul Casei Mândriei și stăpânul demonilor.

 

Copleșită de prezența unor curteni care nu se sfiesc să înjunghie pe la spate, de palate extravagante, petreceri strălucitoare și indicii care se bat cap în cap despre moartea surorii sale, tânăra trebuie să dezlege misterele propriului trecut și să găsească răspunsurile după care tânjește. Câtă vreme păcatele pe care le-a săvârșit nu încep să o bântuie.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Kerri Maniscalco

Traducător: Simona Ștefana Stoica

Data apariției: iulie 2023

ISBN: 978-606-9740-82-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 496

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Leda

Teme: răzbunare, secret, suflet

 

Opinii editoriale

„Romanul acesta nu e pentru cei slabi de înger!”

Takes Two to Book Review

„Dacă ești în căutarea unei povești cu multă tensiune sexuală/dragoste, elemente dark fantasy și teme precum răz­bunarea, atunci cartea asta ar putea fi pe gustul tău!”

Takes Two to Book Review

„Simt că romanul acesta deschide calea către un final neașteptat și captivant. Ard de nerăbdare să descopăr ce urmează să se întâmple! […] Regatul celor Malefici a fost pe gustul meu, dar Regatul celor Blestemați mi-a plăcut încă și mai mult!”

Heavenly Bookish

„Un stil încântător, magic, care te ajută să călătorești în timp. O poveste palpitantă, cu răsturnări de situație la fiecare pas, care îl împing pe cititor să intre în jocul anticipării, dornic să își dea seama ce îl așteaptă la pagi­na următoare.”

Mel to the Any
Kerri Maniscalco
Kerri Maniscalco
Autor

Kerri Maniscalco a crescut într-un orășel din afară New Yorkului, unde iubirea e...

vezi autor
Simona Ștefana Stoica
Simona Ștefana Stoica
Traducător

S-a născut în noiembrie 1991. După ce studiile de economie începute s-au dovedit...

vezi autor