TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Dacă mă găsesc (Vol. 2)
Vezi
galerie

Dacă mă găsesc (Vol. 2)

de Terri Blackstock

Titlu apărut în colecția Corola, Seria Dacă Fug la Act și Politon

Id: #375667

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cunoașterea adevărului poate fi o sursă de suferință?
 

Descriere produs

Dacă mă găsesc / If I'm Found de Terri Blackstock este continuarea thriller-ului de mare succes „Dacă fug” (If I run) care, împreună cu un al treilea roman, intitulat „If I live”, alcătuiesc seria Dacă fug. Deși acțiunea celor trei cărți este strâns legată de primul volum, cele trei romane pot fi citite și independent unul de celălalt, autoarea ajutându-și cititorii să deducă de fiecare dată ceea ce s-a întâmplat în volumele necitite. Iar pentru cei dintre voi care ați citit primul volum, nu vă pot spune decât atât: „Dacă mă găsesc” este cu mult mai dens și mai plin de suspans! Vei citi cartea pe nerăsuflate și nu te vei mai putea opri decât atunci când vei ajunge la final.

 

Această a II-a carte a seriei continuă povestea personajului Casey Cox, care, după ce este considerată principala suspectă pentru uciderea bunului ei prieten, jurnalistul Brent Pace, duce o viață de fugară. După ce a locuit pentru o scurtă perioadă de timp sub identitatea de Grace Newland în micuța localitate din Atlanta, Shady Grove, Casey fuge din nou. De data aceasta purtând în suflet bucuria că a reușit să o elibereze pe nepoata noii sale prietene, Miss Lucy, care era ținută ostatică de vecinul acesteia, Frank Dotson. Cu poliția pe urme, Casey va trebui să își găsească o nouă identitate și să își construiască o nouă viață. Noua identitate o va obține destul de repede cu ajutorul unui vechi prieten cu care am făcut cunoștință în „Dacă fug”. Casey devine astfel de această dată Miranda Henley, dar aceasta nu va fi singura identitate pe care o va avea pe parcursul romanului.

 

Ne reîntâlnim și cu Dylan - polițistul pe care părinții jurnalistului Brent Pace l-au angajat ca să o găsească pe fata suspectată că le-ar fi ucis fiul – și îl vedem cum pleacă din nou pe urmele lui Casey. Dar de data aceasta are și un ajutor, în persoana lui Dex, un prieten care a cunoscut și el atrocitățile războiului și care suferă la fel ca el de șoc posttraumatic. Dex va prinde un fir care îl va conduce pe Dylan spre un martor cheie al tuturor nelegiuirilor care se întâmplaseră la secția de poliție al cărei angajat era. Dar Dylan va obține mai mult decât un fir, va obține dovezi grăitoare care îi incriminează pe polițiștii Gordon Keegan și Sy Rollins. În paralel cu rezolvarea cazului la care lucrează, autoarea surprinde și de această dată lupta lui Dylan cu urmele lăsate de șocul prin care a trecut, dar și sentimentele pe care le nutrește pentru Casey.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Terri Blackstock

Traducător: Mirela-Mădălina Ionescu

Data apariției: iulie 2021

Titlu original: If I'm Found

ISBN: 9786069137611

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 366

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon

Terri Blackstock
Terri Blackstock
Autor

Terri Blackstock este o autoare americană de succes , multe dintre cărțile ei aj...

vezi autor