TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Obsesia LI-NOR-OBSCCR-19-N-001
Obsesia
Vezi
galerie

Obsesia

de Nora Roberts

Titlu apărut în colecția Lira la Litera

Id: #262236

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ediție de buzunar
 

Descriere produs

Naomi Bowes și-a pierdut inocența în noaptea în care și-a urmat tatăl în pădure. Eliberând-o pe tânăra ținută captivă de el, copila de nici doisprezece ani a dezvăluit crimele oribile ale tatălui său. Dar păcatele lui Thomas David Bowes o urmăresc, chiar și atunci când e la un pas de fericire.


Devenită un fotograf de succes și trăind sub numele de Naomi Carson, ea a găsit un loc pe care să-l transforme în căminul mult visat – o casă veche, ce necesită reparații, aflată la mii de kilometri distanță de tot ceea ce a cunoscut vreodată. Naomi își dorește o existență solitară, dar locuitorii din Sunrise Cove se dovedesc a fi foarte prietenoși și reușesc să-și croiască drum către inima ei – mai cu seamă chipeşul Xander Keaton.


Naomi simte că nu mai poate rămâne în izolarea ei și știe că relațiile prilejuite de noua sa viață sunt ceea ce ființa ei a râvnit în taină dintotdeauna. Dar păcatele tatălui său pot deveni o obsesie, și, așa cum Naomi știe deja, trecutul ei este un coșmar care o urmărește necontenit...

extinde
 

Detalii produs

Autor: Nora Roberts

Traducător: Liana Mihăilescu

Data apariției: mai 2019

Titlu original: The Obsession

ISBN: 978-606-33-3415-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 496

Limbă: Română

Dimensiuni: 10,7x17,7 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: adevăr, anchetă, moarte, secret

 

Opinii editoriale

Nora Roberts are talentul inegalabil de a crea povești impecabile. Pasiunea arzătoare, personajele greu de uitat și momentele de tensiune fac din această carte o lectură savuroasă.

Publishers Weekly
Nora Roberts
Nora Roberts
Autor

Nora Roberts este autoarea a peste 200 de romane de dragoste și majoritatea au i...

vezi autor