TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Rețeaua morții
Rețeaua morții
Vezi
galerie

Rețeaua morții

de Max Seeck

Titlu apărut în colecția Buzz Books la Litera

Id: #430186

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Polițista Jessica Niemi și echipa ei se află într-o cursă contracronometru pentru a găsi legătura dintre cadavrul cu semne ciudate care a fost adus de apă pe un țărm înghețat din Finlanda și dispariția a doi influenceri Instagram.

 

Au trecut șase luni de la întâlnirea dintre Jessica și misteriosul grup ucigaș de vrăjitoare și de la moartea mentorului ei. Unitatea sa de investigații are o nouă șefă, hotărâtă să-și impună autoritatea încă din prima zi. Unul dintre obiectivele ei este fie s-o pună la punct pe Jessica și să se asigure de supunerea ei, fie să scape de ea printr-o lovitură pe la spate.

 

Cei doi influenceri dispăruți și fata al cărei cadavru a fost găsit pe țărm par să fie legați între ei de un fenomen aflat la granița dintre practica medicală și un cult exotic. În cursul investigației, Jessica descoperă o imagine ciudată – un far aflat pe o plajă necunoscută – și sub imagine, câteva rânduri înfiorătoare care detaliază o crimă. Iar pe măsură ce Jessica muncește frenetic la rezolvarea cazului, trecutul ei întunecat amenință să o ajungă din urmă și să o distrugă. 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Max Seeck

Traducător: Dana-Ligia Ilin

Data apariției: iunie 2023

ISBN: 978-630-319-097-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 512

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: anchetă, moarte

 

Opinii editoriale

„Un roman total captivant. Personajele convingătoare, incitante și intensitatea revelațiilor și a răsturnărilor de situație ale cazului mențin ritmul alert al cărții până la deznodământ.

Booklist

„Un thriller tulburător în care conflictele interne complexe ale protagonistei îmbogățesc firul narativ.“

Kirkus