TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cântec sub clar de lună
Cântec sub clar de lună
Vezi
galerie

Cântec sub clar de lună

de Nina George

Titlu apărut în colecția Blue Moon la Litera

Id: #420619

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Marianne este blocată într-o căsnicie nefericită, lipsită de iubire. După patruzeci și unu de ani, a ajuns la limită și, într-o seară la Paris, decide să treacă la acțiune. În urma unui moment dramatic pe malul Senei, Marianne își lasă viața în urmă și pornește spre coasta Bretaniei, cunoscută drept „capătul lumii“.

Aici întâlnește o pleiadă de localnici plini de culoare și de neuitat, care o surprind prin primirea lor caldă și prin ușurința naturală pe care par să o aibă cu toții, bucurându-se de micile momente ale vieții. Și, pe măsură ce părți din ea însăși pe care le uitase de mult timp se întorc în această lume nouă, Marianne învață că nu este niciodată prea târziu să înceapă căutarea a ceea ce ar fi trebuit să fie viața de la bun început.

Cu tot farmecul plin de vitalitate care a făcut din Mica librărie de pe Sena un bestseller îndrăgit, Cântec sub clar de lună este o poveste despre a doua șansă și o apreciere încântătoare a bucuriilor vieții în Franța.



Alte titluri pentru NinaGeorge (autor):
Mica librărie de pe Sena (2019) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Nina George

Data apariției: decembrie 2021

ISBN: 9786063383137

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 272

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: căsătorie

 

Opinii editoriale

George evocă minunat Bretania, cu țărmurile sale stâncoase, apele bogate în crustacee și originile sale celtice... Nu este un spoiler să spunem că acest roman oferă un final fericit − și unul satisfăcător, pe deasupra.

The Washington Post
Nina George
Nina George
Autor

Nina George este ziaristă și scriitoare. Este autoarea mai multor romane de succ...

vezi autor