TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Secrete în miez de noapte
Vezi
galerie

Secrete în miez de noapte

de Kasie West

Titlu apărut în colecția Leda Edge la Leda

Id: #423714

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Pentru Charlotte Reynolds, sau Charlie, cum îi spun cei dragi, să fie crescută de un tată singur și trei frați mai mari are câteva avantaje. Adolescenta în vârsta de 16 ani îi poate întrece în agilitate și istețime pe absolut toți băieții pe care îi cunoaște, inclusiv pe vecinul ei, Braden, devenit, între timp, un fel de frate onorific. Când vine însă vorba să se comporte ca o fată, Charlie habar nu are cum să procedeze.

Așa se face că, atunci când începe să lucreze la un butic cu haine și accesorii trăsnite, pentru a-și putea plăti amenzile din trafic, fata se trezește dintr-odată în lumea nouă și ciudată a machiajului, a fustelor din dantelă și a strasurilor aplicate pe orice obiect vestimentar. Încă și mai ciudat, ajunge să își petreacă timpul liber în compania unui băiat care nu a văzut-o niciodată jucând fotbal.

Pentru a face față stresului cu care se confruntă navigând prin această nouă realitate, Charlie caută refugiu noapte de noapte în curtea casei, la gard, vorbind despre problemele sale cu vecinul ei preferat. Cu toate acestea, discuțiile de la adăpostul întunericului nu o pot ajuta pe Charlie să îi dea de capăt celei mai mari probleme cu care se confruntă: s-a îndrăgostit de Braden. Lulea! Charlie știe ce înseamnă să faci totul pentru a câștiga, dar dacă să-și dezvăluie secretul înseamnă să-l piardă definitiv pe Braden, atunci miza a devenit pur și simplu mult prea mare.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Kasie West

Traducător: Dorina Tătăran

Data apariției: iunie 2022

ISBN: 9786069740095

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 288

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Leda

Teme: iubire

 

Opinii editoriale

Dacă ar fi să comparăm această carte cu ceva bun de mâncat, atunci cu siguranță ar fi o punga de Skittles – micuță, dulce și imposibil de lăsat din mână.

readerpants.net

Secrete în miez de noapte m-a făcut să vreau să mă învârt ca un titirez în timp ce râd și zâmbesc. Serios! Această carte a fost mai mult decât adorabilă! Cât am citit-o, am avut permanent un zâmbet pe chip și am dat ultima pagină, simțindu-mă incredibil de fericită! Dacă aveți nevoie de un roman superdrăguț, dar care are și momente profunde, atunci alegeți-l cu încredere pe acesta!

starcrossedbookblog.com