TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Despre dragoste şi umbră HF-ISA-DESDIU-15-P-001
Vezi
galerie

Despre dragoste şi umbră

de Isabel Allende

Titlu apărut în colecția Seria de autor Isabel Allende la Humanitas Fiction

Id: #203009

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Romanul Despre dragoste și umbră a fost ecranizat în anul 1994 cu Antonio Banderas și Jennifer Connelly în rolurile principale.

 

O poveste de iubire cu atât mai pătimașă și mai intensă cu cât totul pare să-i fie potrivnic: un bărbat și o femeie se salvează prin intermediul unei pasiuni mistuitoare de ororile unei lumi stăpânite de un regim autarhic. Faptul că Irene Beltrán provine dintr-o familie de burghezi înstăriți nu îl împiedică pe Francisco Leal, un tânăr fotograf angajat în secret în lupta de subminare a dictaturii militare, să cadă în mrejele frumuseții ei fascinante. Când merg să investigheze cazul misterios al Evangelinei Ranquileo, o adolescentă care suferă de niște crize stranii și despre care se spune că ar avea puteri miraculoase, cei doi se avântă într-o aventură care le va schimba definitiv viața. De-a lungul unui traseu narativ plin de suspans, oscilând între atmosfera exotică, încărcată de senzualitate și parfum a spațiului sud-american și sentimentele inculcate de teroarea perpetuă, cititorul va trăi alături de personaje o poveste tragică și sublimă, despre curaj și sacrificiu, despre loialitate față de familie și trădare, emoționantă și dureroasă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Isabel Allende

Traducător: Cornelia Rădulescu

Data apariției: iulie 2015

Titlu original: De amor y de sombra

ISBN: 978-606-779-430-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 256

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Humanitas Fiction

Teme: dictatură, iubire

 

Opinii editoriale

Aceasta este povestea unui bărbat și a unei femei care evadează prin intermediul unei iubiri nebunești dintr-un prezent cumplit. Isabel Allende a scris un roman tulburător despre dragoste, ură și speranță.”

El Semanario

„Despre dragoste și umbră are toate ingredientele necesare unei narațiuni strălucite: suspans, o bogăție impresionantă a detaliilor și o temă mereu actuală.”

The San Diego Tribune

„Isabel Allende înfățișează cu aceeași măiestrie tandrețea înfricoșatăca și focul de nestăvilit al pasiunii.”

New York Times

„Allende reușește să reunească perfect credibil lumea magicului cu lumea monstruozității politice, într-un roman de o intensitate maximă despre violență și dragoste.”

Los Angeles Times
Isabel Allende
Isabel Allende
Autor

Isabel Allende, nepoata fostului preşedinte chilian Salvador Allende, s-a născut...

vezi autor