TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Zece Decembrie BB-GES-ZECE0D-17-N-001
Zece Decembrie
Vezi
galerie

Zece Decembrie

de George Saunders

Titlu apărut în colecția CTRL + F la Black Button Books

Id: #249823

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Zece Decembrie. Comandă acum cartea online scrisă de George Saunders, apărută in colecţia CTRl+F la editura Black Button Books.

George Saunders este unul dintre cei mai apreciați autori de proză scurtă din literatura americană contemporană, printre volumele sale numărându-se CivilWarLand in Bad Decline, Pastoralia, In Persuasion Nation și Zece Decembrie, premiat cu Folio Prize și PEN/ Malamud Award, finalist National Book Award 2013 și aflat pe lista New York Times Ten Best Books of 2013.  
 Cea mai amuzantă şi provocatoare colecţie de proză scurtă pe care George Saunders a lansat-o până în prezent, Zece Decembrie pune în lumină experienţa umană şi explorează datele pierdute în labirintul preocupărilor cotidiene tulburătoare.  Cu o viziune pe alocuri întunecată asupra viitorului, expusă pe riff-urile luminoase ale fantasmelor în continuă formare ale trecutului şi ale prezentului, această colecţie de proză scurtă fredonează umanitatea cu şarm şi intensitate.     

extinde
 

Detalii produs

Autor: George Saunders

Traducător: Radu Șorop

Data apariției: august 2017

ISBN: 978-606-942-378-3

Copertă: Paperback

Număr pagini: 224

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Black Button Books

 

Din blogul Cartepedia

Cristina Seciu Cristina Seciu

,,E mai greu de atras şi de păstrat atenţia cititorului atunci când ai la dispoziţie doar 5, 10, 20 de pagini. Mai ales când fiecare poveste are alte personaje, alte teme, alt stil. Eu citesc proză scu......“

citește mai mult
Valentin Derevlean Valentin Derevlean

,,Devenit unul dintre autorii vedetă ai publicului american în ultimul deceniu, George Saunders a primit și Man Booker Prize în 2017 pentru romanul Lincoln in the Bardo, în curs de traducere la editura......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

„George Saunders este scriitorul timpurilor noastre. Pentru cei care urmăresc îndeaproape evoluția literaturii americane a devenit un fel de supererou. Pe lângă inventivitatea formală și energia satirică a ficțiunii sale, ceea ce o face remarcabilă este cât de mult te face să simți.”
 

The New York Times

„La Saunders, la fel de mult ca la Orwell, limbajul suferă constant mutații și este manevrat de puterea de a diseca umanitatea și de a opaciza cruzimea. La Orwell este înspăimântător, la Saunders este cumva hilar.”
 

The Washington Post

„[Saunders] face ca aproape-imposibilul să pară facil. Suntem norocoși că există.”
 

Jonathan Franzen

George Saunders reușește să surprindă cu un umor aparte infinitele fațete, mai mult sau mai puțin umane, ale fiecăruia dintre noi.
Black Button

Black Button
George Saunders
George Saunders
Autor

Scriitor proeminent, considerat unul dintre maeștri prozei americane actuale, Ge...

vezi autor