TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Anastasia DE-COF-ANASTA-15-N-001
Anastasia
Vezi
galerie

Anastasia

de Colin Falconer

Id: #311482

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ziaristul american Michael Sheridan sare în râul Whangpoa ca să salveze o refugiată rusă pe care a întâlnit-o într-unul din cluburile de noapte din Shanghai. Anastasia Romanov seamănă extraordinar de mult cu prințesa cu același nume, despre care se zvonea că supraviețuise uciderii brutale a familiei ei de către revoluționarii bolșevici. Soarta celei mai mici dintre fiicele ultimului țar al Rusiei a devenit unul din cele mai discutate mistere ale vremii. Dar Anastasia lui Michael suferă de amnezie și nu-și poate aminti mai mult decât ultimul an din viața ei.


Dezlegarea misterului trecutului și identității ei îi duce pe Michael și pe Anastasia de pe străzile orașului Shanghai în decadența Berlinului și a Londrei de dinaintea războiului, din Rusia bolșevică în New York, chiar înainte de prăbușirea bursei din Wall Street. Michael este singurul om care a ajutat-o vreodată pe Anastasia fără să vrea ceva în schimb - dar poate ea să renunțe la șansa de a fi prințesa în favoarea iubirii adevărate?


Traversând deceniul turbulent și romantic al anilor `20, autorul de cărți de succes internațional Colin Falconer țese o poveste despre crimă și trădare, despre scandal regal și intrigă financiară - și, în final, una din cele mai mari povești de dragoste spuse vreodată.


Unii bărbați nu se îndrăgostesc; se pierd. Eu m-am pierdut din clipă în care am văzut-o pe Anastasia Romanov într-un club de noapte în acea prima seară...” - Shanghai, 1921

extinde
 

Detalii produs

Autor: Colin Falconer

Data apariției: 2015

ISBN: 978-973-701-470-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 332

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Dexon

Teme: iubire