TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
John Rain. Pactul asasinilor
John Rain. Pactul asasinilor
Vezi
galerie

John Rain. Pactul asasinilor

de Barry Eisler

Id: #375392

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Afacerea asasinatelor are propria-i atracție gravitațională și dacă te apropii prea mult, sau dacă rămâi prea mult în preajma ei, nu te vei elibera niciodată.

 

John s-a retras din activitate și de aceea curiozitatea îi este stârnită când i se propune o misiune misterioasă: să aranjeze trei decese „naturale” pentru un milion de dolari. Însă una dintre ținte este o femeie, iar John are reguli stricte care-l opresc să asasineze femeile. 

Fără ca el s-o știe, femeia aceea este o polițistă aflată pe urmele unei rețele ce se ocupă cu pornografia infantilă, care-l cunoaște pe Dox. 

Iar când John se întâlnește cu ea și cu Dox, și apoi apar Kanezaki, Delilah, Horton și alții, începe o misiune de neuitat din Japonia în Seattle, și de la Washington la Paris. 

 

„Ca de obicei la romanele scrise de Eisler, intriga este plină de întorsături, proza este viguroasă, iar acțiunea se desfășoară rapid. Rezultatul este altă carte pe care n-o poți lasă din mâna de la unul dintre cei mai buni scriitori de thrillere din lume.” 

ASOCIATED PRESS

extinde
 

Detalii produs

Autor: Barry Eisler

Data apariției: iulie 2021

ISBN: 978-973-728-810-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 480

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Meteor Press

Barry Eisler
Barry Eisler
Autor

Barry Mark Eisler este un romancier american. După terminarea Facultății de Dr...

vezi autor