TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Urăsc să te iubesc 978-630-319-369-4
Urăsc să te iubesc
Vezi
galerie

Urăsc să te iubesc

de Ali Hazelwood

Titlu apărut în colecția Blue Moon la Litera

Id: #431890

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Prietene bune încă din școală, Mara, Sadie și Hannah sunt fericite că diploma de inginer le va aduce, în sfârșit, cariera la care au visat, dar în același timp sunt triste pentru că trebuie să se despartă pentru a porni pe drumuri diferite. Dar se pare că drumul ales nu le aduce doar împlinire profesională, ci și o iubire neașteptată.

 

Sub același acoperiș

Mara și Liam sunt fericiți când moștenesc o casă, dar bucuria lor dispare brusc când descoperă că sunt coproprietari și trebuie să locuiască împreună. Curând însă, tachinările se transformă în fiori de iubire, iar lucrurile se complică.

 

Blocată cu tine

Erik este ultimul bărbat pe care Sadie își dorește să îl vadă. Însă când cei doi rămân blocați într-un lift din New York, ajung să ducă rivalitatea – dar și dragostea – la următorul nivel.

 

Sub zero grade

Hannah este blocată la o stație de cercetare NASA din Norvegia, iar singura persoană dispusă să întreprindă periculoasa misiune de salvare este Ian. Dar el nu doar că o salvează, ci reușește să topească inima de gheață a lui Hannah.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ali Hazelwood

Traducător: Anca Dinu

Data apariției: octombrie 2023

ISBN: 978-630-319-369-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 368

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,7x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: fericire, iubire, prietenie

 

Din blogul Cartepedia

Cartepedia Cartepedia

,,Într-o lume în continuă schimbare, literatura reușește să capteze esența evoluțiilor umane, să surprindă fluctuațiile sentimentelor și să reflecte nuanțele complexe ale iubirii. Pe măsură ce societate......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

„Este încurajator să găsești voci feminine care deschid căi de urmat în special într-o lume a bărbaților. În aceste trei nuvele, Hazelwood combină limbajul științific cu dulceața romantismului.”

FAE REVIEWS
Ali Hazelwood
Ali Hazelwood
Autor

Ali Hazelwood este o autoare multiplu publicată originară din Italia și a locuit...

vezi autor