TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Certificat de virginitate CV-ADS-CERTDV-19-N-001
Vezi
galerie

Certificat de virginitate

de Adrian Sângeorzan

Id: #304084

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Despre Adrian Sângeorzan au scris critici și scriitori români și americani, printre care: Dan C. Mihăilescu, Marius Chivu, Gabriel Coșoveanu, Andrei Codrescu, Luminița Corneanu, Horia Dulvac, Oana Băluică, Nina Cassian, Andrey Gritsman, Bruce Benderson, Nava Renek.

 

România și America, medicina și literatura se contopesc în povestiri provocatoare și fascinante. Personaje detaliat conturate se întâlnesc și se despart sub pretextul unor întâmplări cu tâlc, al unor călătorii în trecut sau în viitor, spre locuri cunoscute sau tainice.

 

Lumile construite minuțios de Adrian Sângeorzan au ceva din căutările și visurile oricăruia dintre noi. Realitatea este ficționalizată, iar ficțiunea devine o realitate posibilă. Totul pentru a răspunde acelorași întrebări care ne frământă de-a lungul vieții: Cine suntem? Încotro ne îndreptăm? Care ne este locul în această lume?

extinde
 

Detalii produs

Autor: Adrian Sângeorzan

Data apariției: octombrie 2019

ISBN: 978-606-44-0325-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 296

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: curiozitate, identitate, societate

 

Opinii editoriale

Adrian Sângeorzan este un povestitor magnific, care raportează din linia întâi a vieții și morții. Este scriitorul timpurilor noastre, venit să răspundă cu originalitate și insistență la întrebarea recurentă a identității.

Andrei Codrescu

Sângeorzan își păstrează în toate povestirile un aer proapăt de umanitate și umor. El aduce pe scena americană ceva ce lipsea de la William Carlos William: poetul-doctor, o persoană care vindecă trupurile efemere fără a sacrifica sensibilitatea, intelectul și fantezia care ne hrănesc mințile și sufletul.

Bruce Benderson