TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Autentic LI-MIB-AUTENT-19-N-001
Autentic
Vezi
galerie

Autentic

de Michael Bayer

Id: #306941

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ești cu adevărat cine vrei să fii? Asta e viața pe care ți-o dorești într-adevăr? Ești, în fiecare zi, cea mai bună versiune a ta? Ce poți schimba astăzi?
Ce si cum ai răspunde la aceste întrebări? Gândește-te la viața ta de zi cu zi. Dacă visezi la o viață mai bună, acum e momentul să-ți transformi visul în realitate. Cartea de față îți pune la dispoziție instrumentele de care ai nevoie pentru a-ți crea o viață împlinită la toate nivelurile.
Abordând fiecare dintre cele șapte sfere existențiale – viața socială, viața personală, sănătatea, educația, relațiile interumane, viața profesională și dezvoltarea spirituală –, Autentic este o carte accesibilă, compacta și concisa, care îți va declanșa dorința de schimbare. Plină de chestionare revelatoare și provocatoare, cartea te îndeamnă să-ți îmbrățișezi autenticitatea, să recunoști ce anume te împiedică să evoluezi și să trăiești viața pe care ți-o dorești.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Michael Bayer

Traducător: Otilia Tudor

Data apariției: noiembrie 2019

Titlu original: Best Self: Be You, Only Better

ISBN: 978-606-789-183-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 312

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Lifestyle

 

Opinii editoriale

„Citind Autentic, vei înțelege că formula propusă de Coach Mike pune în mâinile fiecăruia puterea schimbării și îi îndeamnă pe oameni să-și pună întrebări simple, dar importante: «Ce vrei cu adevărat?», «De ce te temi?», «Cine te ține pe loc?» El îi provoacă pe oameni să trăiască autentic. Această carte este o lectură obligatorie pentru oricine dorește să prospere în toate domeniile vieții." –

Jennifer Lopez