TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cuvintele pe care nu le rostim
Cuvintele pe care nu le rostim
Vezi
galerie

Cuvintele pe care nu le rostim

de Erin Stewart

Id: #430926

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cum să rămâi pe linia de plutire când simți că te prăbușești pe interior? Descoperă noul roman scris de Erin Stewart, recompensat cu prestigiosul premiu american Schneider Family Book Award for Teens, 2022!


Au trecut trei luni de la Noaptea din Baie, când Lily a găsit-o pe Alice, sora ei mai mare, automutilându-se. De atunci, pentru binele ei și al familiei, tânăra a încercat cu disperare să nu se lase copleșită de probleme. Acum însă, când Alice se întoarce acasă după programul de terapie urmat, lui Lily îi vine tot mai greu să-și controleze sentimentele pe care s-a luptat să le înăbușe.

 

Curând intră în scenă Micah, un nou coleg de școală care, la rândul lui, se luptă cu un trecut chinuitor. Băiatul, care a urmat același tratament ca Alice, pare hotărât să o ajute pe Lily să înțeleagă experiența prin care a trecut sora ei mai mare, precum și să-și accepte propriile probleme. Pentru că și Lily are secrete. Gesturi obsesive la care nu poate renunța și gânduri pe care nu le poate alunga.

 

Când Lily și Micah ajung să facă echipă pentru un proiect școlar care presupune găsirea poeziei în locuri neașteptate, tânăra își dă seama că toate cuvintele pe care și le-a reprimat în ultima vreme vor cu disperare să iasă la suprafață.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Erin Stewart

Traducător: Ștefan Mălaimare

Data apariției: iulie 2023

ISBN: 978-606-088-310-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 384

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: CORINTeens

Teme: pericol, secret, terapie, familie

 

Opinii editoriale

„Un roman plin de poezie care te va face să dai pagină după pagină. O poveste dură și captivantă despre boli mintale, dragoste și puterea iubirii.”

JENNIFER NIVEN, autoarea romanului Toate acele locuri minunate

„O meditație superbă și emoționantă asupra puterii artei, această carte se adresează oricui și-a pierdut cuvintele și calea. Romanul oferă o perspectivă tandră, sinceră și realistă asupra bolilor mintale, a iubirii care există în sânul familiei, dar și a încercărilor de a-ți găsi propria voce.”

KATHLEEN GLASGOW, autoarea romanului O fată din bucăți

„Un studiu plin de optimism asupra puterii vindecătoare a iubirii și a artei. Singurul lucru prezent în paginile volumului de față mai mult decât poezia este speranța brută, nefiltrată. Această carte este balsam tămăduitor pentru o inimă rănită.”

JEFF ZENTNER, autorul romanului Regele șerpilor

 „O lectură captivantă, cel mai recent roman al lui Stewart reușește să cartografieze efectele tulburării de anxietate, oferind detalii minuțioase și clare. Cu toate acestea, există un sentiment copleșitor al speranței, subliniat de un mesaj dureros de franc: vorbește și caută ajutor dacă ai nevoie! O poveste necesar de sinceră!”

Kirkus Reviews
Erin Stewart
Erin Stewart
Autor

ERIN STEWART a debutat în lumea literaturii cu romanul Scars Like Wings / Cicatr...

vezi autor