TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Succesul începe în copilărie
Vezi
galerie

Succesul începe în copilărie

de Tovah P. Klein

Id: #421290

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ghid pentru dezvoltarea armonioasă a micuților între 2 și 5 ani
 

Descriere produs

Succesul începe în copilărie descifrează codul preșcolarului, dezvăluind ce pot face părinții pentru a-și ajuta micuții cu vârste între 2 și 5 ani să devină copii și adulți împliniți.



Între 2 și 5 ani, în perioada cunoscută pentru comportamentul turbulent și crizele explozive de furie, creierul copilului parcurge cea mai importantă etapă a dezvoltării sale. Părintelui îi revine rolul decisiv – modul în care interacționezi acum cu micuțul tău îi poate influența evoluția pe toată durata vieții. Cu sprijinul acestui ghid inteligent și util, vei reuși să îi transmiți pachetul complet de competențe și calități. Acum se plantează semințele reușitelor pe termen lung. Reziliența, încrederea în sine, gestionarea eficientă a emoțiilor, adaptabilitatea, empatia îi vor asigura o copilărie fericită și un viitor de succes. Prefața îi aparține actriței Sarah Jessica Parker,  care a pus în practică sugestiile autoarei și se arată încântată de efectele asupra educației și dezvoltării copiilor ei.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Tovah P. Klein

Traducător: Karina Han

Data apariției: martie 2022

Titlu original: How Toddlers Thrive: What Parents Can Do Today for Children Ages 2-5 to Plant the Seeds of Lifelong Success

ISBN: 9786065875746

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 320

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: All

 

Opinii editoriale

Viziunea lui Tovah asupra parentingului m-a ajutat să pătrund în mintea complicată a micuților mei de doi ani, să le ofer alternative, însă nu prea multe, să restabilesc ordinea, dar să le dau totuși libertate. Am trecut de la a mă simți copleșită la a fi plină de încredere, transmițându-le în același timp sentimentul de încredere în forțele proprii, pe care îl văd înflorind mai departe, pe măsură ce cresc.

Sarah Jessica Parker
Tovah P. Klein
Tovah P. Klein
Autor

Tovah P. Klein este doctor în psihologie, directoare la Barnard College Cent...

vezi autor