TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Kintsukuroi
Kintsukuroi
Vezi
galerie

Kintsukuroi

de Tomas Navarro

Titlu apărut în colecția SelfHealing la Prestige

Id: #426497

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Arta de a vindeca rănile emoționale
 

Descriere produs

Un ghid inspirator care ne învață ca adversitstea poate fi o oportunitate de a ne transforma în oameni mai puternici și mai frumoși.

 

Kintsukuroi este arta japoneză de a repara ceea ce a fost spart. Atunci când o piesă ceramică se sparge, maeștrii kintsukuroi o repară, umplând crăpăturile cu aur sau cu argint, evidențiind astfel reconstrucția, deoarece o piesă reconstruită este un simbol al fragilității, dar și al forței și frumuseții.


În această carte, Tomas Navarro ne învață să aplicăm această artă în viața noastră, oferindu-ne instrumentele necesare pentru a depăși adversitatea ca un adevărat maestru kintsukuroi.

 

„Viața noastră este așa cum este, datorită fiecăreia dintre interacțiunile pe care le avem, interacțiunile, toate, care alcătuiesc universul meu, mesajul meu și rutina mea zilnică. Sunt multe persoanele care au făcut posibil ca această carte să fie în mâinile tale. Nu aș vrea să las pe nimeni deoparte și nici nu aș stabili un clasament al contribuțiilor (știți cât de puțin îmi place competiția), dar, în orice caz, îmi este clar de la cine să încep mulțumirile.


Tu, dragă cititorule, faci parte din viața mea. Vreau să-ți mulțumesc, pentru că ai decis că în Kintsukuroi ai putea găsi ajutor pentru a te recompune, pentru că mi-ai încredințat o sarcină atât de delicată și pentru că m-ai ținut prezent în momentele tale cele mai grele! Respectul meu, recunoștința mea și mulțumirile mele sunt pentru tine!


Mulțumesc, de asemenea, fiecăruia dintre cititorii primei mele cărți! Forța emoțională a fost rezultatul unui vis timid care a fost prezentat lumii în mod discret și cu smerenia cuiva care nu știe ce îl așteaptă. Voi, dragi cititori, mi-ați îmbrățișat visul, i-ați dat siguranță și l-ați făcut grozav, consolidându-l și prețuindu-l. Mii de mulțumiri!” - Autorul

extinde
 

Detalii produs

Autor: Tomas Navarro

Data apariției: octombrie 2022

ISBN: 978-630-6506-14-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 328

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Prestige

Teme: emoții