TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Îndrăgostiți la Seoul
Îndrăgostiți la Seoul
Vezi
galerie

Îndrăgostiți la Seoul

de Sang Young Park

Id: #428942

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Roman nominalizat la International Booker Prize și Dublin Literary Award


Un roman amuzant, emoționant, surprinzător și pătrunzător și unul dintre debuturile cu cele mai mari vânzări din Coreea de Sud a ultimilor ani, Îndrăgostiți la Seoul spune povestea unui tânăr gay care caută fericirea în Seoulul singuratic.

 

Îndrăgostiți la Seoul este un roman energic, vesel și emoționant, care prezintă atât viața strălucitoare de noapte din Seoul, cât și dimineața încețoșată de după. Young este un student coreean cinic, dar iubitor de distracție, care pendulează între casă, cursuri și paturile partenerilor găsiți pe Tinder. El și Jae-hee, cea mai bună prietenă și colega lui de apartament, frecventează barurile din apropierea casei, unde își îneacă anxietățile legate de viața amoroasă, familie și bani cu pahare de soju și țigări Marlboro Red pe care le țin în congelator. Cu timpul însă, până și Jae-hee îl părăsește pe Young și se așază la casa ei, lăsându-l să-și îngrijească mama bolnavă și să-și alunge singurătatea în relații cu diferiți bărbați, printre care unul a cărui frumusețe este egalată doar de răceală și altul care s-ar putea dovedi iubirea vieții sale.


Un roman ce abundă în descrieri senzoriale puternice, umor și emoție, Îndrăgostiți la Seoul este o explorare a singurătății milenialilor, precum și a bucuriilor vieții queer.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sang Young Park

Traducător: Iolanda Prodan

Data apariției: martie 2023

Titlu original: Love in the Big City

ISBN: 978-606-95692-0-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 264

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Alice Books

Teme: iubire, Queer, LGBT

 

Opinii editoriale

Picarescul ager și amuzant al lui Sang Young Park îl urmărește pe Young, eroul fermecător, din anii dezmățați de studenție până după 30 de ani, vârstă încă nepăsătoare, în timp ce alunecă printre iubiți, slujbe, prieteni și mai ales prin Seoul. Printre numeroasele plăceri oferite de acest roman minunat se numără comentariile lui Young legate de muncă, clasă socială, sex, viață domestică queer, dinamica familială coreeană contemporană și lumea literară în care se regăsește. Această carte mă obsedează.

Andrea Lawlor

Un roman amețitor... Înfățișat de Park, Young este gălăgios și enervant, nesuferit și magnetic, dificil și înțelept. Romanul se citește ca pe ecranul unui iPhone, e dinamic și creează dependență. Ce bucurie să vezi o explorare atât de profundă a vieții queer contemporane, cu traumele și extazele ei pulsând în armonie!

Bobby Finger, New York Times Book Review

O foame exuberantă motivează personajele din Îndrăgostiți la Seoul, oameni tineri, săraci și dornici să se lase în voia nenumăratelor plăceri din Seoul, fie ele carnale sau culinare.”

Hannah Bae, Eater

Cu greu mă pot gândi la o reflecție mai frumoasă și mai sinceră asupra identității, dezvoltării și durerii printr-o lentilă queer decât această carte.

Queerty

Acest roman este obscen, amuzant, sfâșietor, neînfricat.

Alexander Chee