TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Sinteze de limba și literatură română pentru reușită la bacalaureat și în viață EV-PAM-SDLILR-20-N-001
Vezi
galerie

Sinteze de limba și literatură română pentru reușită la bacalaureat și în viață

de Paul Magheru

Id: #366601

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Bacalaureatul, departe de a fi un scop în sine, intervine într-un moment important din viață unui tânăr, aflat între adolescență și maturitate, hotărâtor pentru orientarea profesională și evoluția să ulterioară...


Pentru a veni în sprijinul candidaților la acest examen, pentru a economisi timp, materiale și efort, îndreptarul nostru didactic sintetizează în 12 capitole, detaliate în cuprins, întreagă materie de limba și literatură română, regăsită în subiectele propuse, însușită în învățământul gimnazial și liceal, după caz, pe filiere și profiluri, real și umanist, tehnologic, vocațional.


Am dorit, printr-o singură carte accesibilă tuturor, să demonstrăm că bacalaureatul nu este chiar atât de dificil pe cât se pare. Acest examen nu trebuie privit că o sperietoare, nici măcar că un rău necesar. Tratat cu conștiinciozitate și perseverență el poate deveni nu numai foarte accesibil, dar și un prilej de afirmare a capacităților intelectuale și spirituale ale unui tânăr în prag de maturitate”. (Prof. univ. dr. Paul Magheru)

extinde
 

Detalii produs

Autor: Paul Magheru

Data apariției: ianuarie 2020

ISBN: 9786069490334

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 332

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Evrika