TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Belonging. Străvechiul cod al lui „împreună”
Vezi
galerie

Belonging. Străvechiul cod al lui „împreună”

de Owen Eastwood

Id: #395679

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Whakapapa. „Aparții acestui loc.” Whakapapa este o idee a culturii Maori, care întruchipează nevoia noastră umană, universală, de apartenență. Ea reprezintă totodată și o credință spirituală puternică – anume că fiecare dintre noi este parte a unui lanț neîntrerupt și imposibil de distrus, format din oameni care împărtășesc o identitate și o cultură sacre.

Owen Eastwood plasează acest concept în centrul metodelor sale de maximizare a performanței de echipă. În Belonging, autorul dezvăluie, pentru prima dată, crezul care l-a transformat într-unul dintre cei mai căutați coachi pentru performanță, la nivel mondial. Owen aduce laolaltă idei profunde din povestea evoluționistă și din înțelepciunea ancestrală a Homo sapiens. El aruncă lumină asupra locurilor în care sunt aplicate aceste idei în întreaga lume, în contexte de înaltă performanță, cuprinzând un larg spectru de domenii: sport, afaceri, artă și armată.

Printre aspectele abordării unice demonstrate de Owen se numără: identificarea poveștii propriei identități, definirea unui scop comun, viziunea asupra succeselor viitoare, împărtășirea responsabilității, înțelegerea „dansului tăcut” din interiorul grupurilor, stabilirea cadrului pentru descătușarea talentului și convertirea diversității noastre în avantaj competitiv.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Owen Eastwood

Traducător: Mihaela Apetrei

Data apariției: noiembrie 2021

Titlu original: BELONGING: The Ancient Code of Togetherness

ISBN: 9786067224627

Copertă: Paperback

Număr pagini: 336

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Publica

Teme: identitate, succes

 

Opinii editoriale

Fiecare jucător englez a primit câte un exemplar al noii cărți a lui Eastwood, Belonging, când s-a prezentat la datorie, la Campionatul European.

Telegraph

Felul în care credința Maori ajută echipa Angliei să profite de fiecare moment. 

Sunday Telegraph

Belonging este o lectură obligatorie pentru orice persoană interesată să construiască o echipă extrem de performantă pe termen lung.

Stuart Lancaster, antrenor de rugby

Una dintre cele mai înțelepte cărți despre victorie pe care le-ai putea citi vreodată... Lecții cu multă forță, minunat puse în pagină.

James Kerr, scriitor, coach, speaker și consultant
Owen Eastwood
Owen Eastwood
Autor

În ultimii zece ani, Owen Eastwood a lucrat cu echipe și grupuri de elită, recun...

vezi autor