TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Controlul de legalitate în contenciosul administrativ-fiscal HA-ASD-CDLAHC-07-P-001
Vezi
galerie

Controlul de legalitate în contenciosul administrativ-fiscal

de Marius Cristian Ispas

Titlu apărut în colecția Jurisprudenţă la Hamangiu

Id: #215060

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În materia vastă a contenciosului administrativ-fiscal, calitatea justiției este strâns legată de modul de realizare a controlului de legalitate. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care această culegere de jurisprudență în materie administrativ-fiscală și civilă a fost întocmită.

Spețele selecționate în lucrarea Controlul de legalitate în contenciosul administrativ-fiscal de Marius Cristian Ispas sunt culese din programul ECRIS al Curții de Apel București și au fost structurate după cum urmează: controlul de legalitate în materia fondurilor europene, controlul deciziilor Consiliului Concurenței, controlul de legalitate în materie fiscală, controlul de legalitate cu privire la alte motive și referitor la autorități emitente diferite, controlul de legalitate din afara sferei contenciosului administrativ și fiscal.

Prezenta lucrare se adresează, în principal, practicienilor în domeniu, diversitatea spețelor alese fiind de un real suport celor care activează în această materie. De asemenea, Controlul de legalitate în contenciosul administrativ-fiscal constituie o lectură utilă pentru orice persoană interesată de domeniul în cauză.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Marius Cristian Ispas

Data apariției: februarie 2022

ISBN: 9786062719487

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 496

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Editura: Hamangiu