TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Pagini legendare din istoria poporului român
Pagini legendare din istoria poporului român
Vezi
galerie

Pagini legendare din istoria poporului român

de Manole Neagoe

Id: #427712

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Râuri de cerneală au curs de-a lungul vremii în relatările despre istoria noastră. Dar ceea ce face ca această lucrare despre istoria neamului românesc să fie una deosebită, demnă de toată atenția, e faptul că oferă sinteze remarcabile referitoare la evenimentele ce au dus la formarea și evoluția poporului nostru, dovedindu-se de mare utilitate pentru oricine vrea să își aprofundeze cunoștințele.

 

Figuri legendare ale neamului, precum Burebista, Decebal, Traian, Neagoe Basarab, Mircea cel Bătrân, Vlad Țepeș, Ștefan cel Mare, care au lăsat în urma lor fapte și realizări memorabile, apar ca niște modele vii de curaj, vitejie, patriotism, demnitate pentru generațiile de azi, vreme în care avem atâta nevoie de modele de acest fel pentru a ne păstra identitatea și libertatea noastră ca neam.

 

Scrisă într-un stil captivant și accesibil, lucrarea se adresează cititorilor de toate vârstele, fiind un prilej deosebit de a ne redescoperi izvoarele, rădăcinile, rostul și atuurile noastre pe lume, fără de care nu putem ajunge nicăieri.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Manole Neagoe

Data apariției: decembrie 2022

ISBN: 9786069559567

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 224

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bookstory

Teme: război, Cultură, București, societate, Monarhie