TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Battle. Dansul nu minte niciodată 978-973-34-1524-4
Battle. Dansul nu minte niciodată
Vezi
galerie

Battle. Dansul nu minte niciodată

de Maja Lunde

Id: #432359

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Maja Lunde, una dintre cele mai cunoscute autoare norvegiene, revine cu o poveste de iubire pentru adolescenți - oare dansul este suficient pentru a uni două persoane ale căror origini sunt atât de diferite? Battle - Dansul nu minte niciodată a fost ecranizat în 2018 de Netflix.


Maja Lunde, una dintre cele mai cunoscute autoare norvegiene, revine cu o poveste de iubire pentru adolescenți - oare dansul este suficient pentru a uni două persoane ale căror origini sunt atât de diferite?

 

Amalie pare să aibă tot ce îşi poate dori o tânără fată: o înfăţişare plăcută, talent, un loc la cea mai bună şcoală de dans din Oslo, prietene şi o viaţă plină de lux. Însă totul se schimbă când afacerea tatălui ei se prăbuşeşte şi trebuie să se mute într-un mic apartament de la periferie. În noul cartier îl întâlneşte pe Mikael, un dansator hip-hop care nu seamănă cu niciunul dintre băieţii pe care i-a cunoscut Amalia până atunci, iar în scurt timp încep să danseze împreună şi se pregătesc să participe la o competiţie. Pentru prima dată în viaţă, Amalie trebuie să aibă încredere în sentimentele ei, trebuie să îndrăznească să încalce regulile şi să arate lumii cine este ea cu adevărat.

 

Acest roman de mare succes semnat de Maja Lunde, autoarea norvegiană care a dobândit o notorietate internaţională o dată cu cartea sa Istoria albinelor, a fost ecranizat în 2018 de Netflix.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Maja Lunde

Traducător: Roxana-Ema Dreve

Data apariției: septembrie 2023

ISBN: 978-973-34-1524-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 208

Limbă: Română

Dimensiuni: 12,5x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Univers

Teme: curaj, încredere, iubire, familie

Maja Lunde
Maja Lunde
Autor

Maja Lunde este una dintre cele mai importante voci ale literaturii norvegiene a...

vezi autor