TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
8 reguli ale iubirii
8 reguli ale iubirii
Vezi
galerie

8 reguli ale iubirii

de Jay Shetty

Titlu apărut în colecția Introspectiv la Litera

Id: #428121

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum să o găsești, să o păstrezi și să renunți la ea
 

Descriere produs

Autorul bestsellerului Gândește ca un călugăr ne oferă un ghid revelator despre fiecare etapă a romantismului, inspirându-se din înțelepciunea veche și din știința nouă.


Nimeni nu te pune să te așezi pe un scaun ca să te învețe cum să iubești. Prin urmare, ne trezim adesea implicați în relații și nu ne putem baza decât pe ceea ce am aflat din filmele romantice și din cultura pop. Până acum.

 

În loc să prezinte dragostea drept un concept eteric sau o colecție de clișee, Jay Shetty demonstrează că există pași specifici, ușor de făcut, care ne pot ajuta să ne dezvoltăm calitățile necesare practicării și cultivării iubirii mai bine decât oricând. Ne dezvăluie cum să câștigăm și să pierdem împreună, cum să definim dragostea și de ce să nu clacăm după o despărțire. Inspirat de înțelepciunea vedică și de știința modernă, abordează întregul ciclu al relației, de la primele întâlniri la traiul împreună, de la despărțire la momentul în care o iei de la capăt. Și ne arată cum să evităm să cădem în capcana promisiunilor goale și a partenerilor care nu aduc împlinire. Trăind conform celor opt reguli ale lui Jay Shetty, ne putem iubi pe noi înșine, partenerul și lumea, mai mult decât am crezut vreodată că ar fi posibil.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jay Shetty

Traducător: Alexandru Cormoș

Data apariției: februarie 2023

Titlu original: 8 Rules of Love: How to Find It, Keep It, and Let It Go

ISBN: 978-606-33-9841-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 304

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: curaj, încredere, iubire

 

Opinii editoriale

„8 reguli ale iubirii te conduce pas cu pas în căutarea iubirii pe măsură ce construiești o bază mai întâi în tine, apoi în alții și în cele din urmă în lume.

Jennifer Lopez

Jay Shetty își călăuzește cititorii prin călătoria complicată a dragostei, surprinzând minunat imperfecțiunile alegerilor și provocărilor noastre.

Esther Perel, autoarea bestsellerurilor „Mating in Captivity” și „The State of Affairs” și gazda podcastului „Where Should We Begin?”

Un ghid excelent pe calea ascendentă a iubirii către bucurie și împlinire.

Deepak Chopra

În acest volum genial, care spulberă mituri, Jay Shetty combină înțelepciunea veche și știința modernă pentru a ne arăta cum putem găsi – în noi înșine și în alții – dragostea pe care o merităm cu toții.

Lori Gottlieb, autoarea bestsellerelor „Poate ar fi bine să discuți cu cineva” și „Femei care caută prea mult”

Jay Shetty scrie cu un condei plin de adevăr și înțelepciune despre dragoste și viață.

Shawn Mendes
Jay Shetty
Jay Shetty
Autor

Jay Shetty este povestitor, podcaster și fost călugăr. Viziunea lui Shetty este...

vezi autor