TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Supine dream
Supine dream
Vezi
galerie

Supine dream

de Emilian-Cătălin Lungu

Titlu apărut în colecția OH MY GOD POETRY la OMG Publishing House

Id: #422663

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În corp, în afara corpului. Amintiri luminoase în dialog cu realitate fragmentată. Pentru corp, împotriva corpului. Anxietatea contactului cu lumea exterioară, dar și euforia din playground-ul explorărilor identitare. O carte-plimbare prin raze tăioase, dar revelatoare.” - Teona Galgoțiu

extinde
 

Detalii produs

Autor: Emilian-Cătălin Lungu

Data apariției: aprilie 2022

ISBN: 9786069525784

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 64

Limbă: Română

Dimensiuni: 11x18 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: OMG Publishing House

Teme: emoții, feminism, identitate, Queer, LGBT

 

Opinii editoriale

Volumul lui Emilian-Cătălin Lungu este orice, dar, în ciuda titlului, nu apatic. Mai degrabă vibrant, timbrat, armonios în căutările sale. Căci despre căutări este vorba. Despre chesionarea binarității masculin-feminine, despre dezavuarea hipermasculinității, despre corpul queer și queerificat, despre agresivitatea acestuia. Spațiul este unul personal și liminal, cum mărturisește însuși autorul. Un spațiu al visului colectiv, al trezirii individuale.

Ileana Negrea

Pe de o parte, naivitatea trashy-chic, estetica tumblr poetry, pe de alta, inserțiile teoretice, analiza critică a micro-evenimentelor cotidiene. Emilian performează aceste două voci concomitent, fără a fi artificial, ci mereu pentru a face față propriului struggle pentru intimitate, dismorfiei corporale, flash-urilor din copilărie pe care acum le poate contextualiza. Supine dream este politic doar atât pentru a fi personal. Un volum Gen Z ce poate să pară doar un proiect cool, când de fapt este foarte intens.

Mircea Florea
Emilian-Cătălin Lungu
Emilian-Cătălin Lungu
Autor

Emilian-Cătălin Lungu (n. 1998) s-a născut la Piatra Neamț, a studia norvegiană...

vezi autor