TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Tinerii și sexualitatea 9786069678398
Tinerii și sexualitatea
Vezi
galerie

Tinerii și sexualitatea

de Danion Vasile

Id: #432540

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Între iubire și păcat
 

Descriere produs

„Am scris articolele din cartea de față ca să le întind tinerilor o mână de ajutor. Dacă greșesc și cât greșesc ieșind în întâmpinarea lor într-un mod neconvențional, Dumnezeu știe. Orice pionierat presupune însă niște riscuri. Dar cine fuge de frica riscurilor fuge de țintă. Și pierde...


Am încercat să mă adresez chiar și tinerilor al căror puls poate fi regăsit în paginile pe teme de educație sexuală ale revistei Bravo, și care sunt considerați oi pierdute, deși niciun păstor nu iese în căutarea lor. Ei bine, eu tocmai acestor tineri nebăgați în seamă am încercat să le scriu.”

extinde
 

Detalii produs

Autor: Danion Vasile

Data apariției: septembrie 2023

ISBN: 9786069678398

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 320

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Areopag

Teme: conflict, creștinism, iubire

 

Opinii editoriale

„Fratele Danion Vasile a scris această carte din iubire față de semenii săi tineri ca și el, dar și din datoria de străjer, alături de ceilalți slujitori ai Bisericii puși de Dumnezeu să trâmbițeze celorlalți pericolul care îi paște sau în care se află.”

Mitropolitul Serafim Joantă

„Danion Vasile zugrăvește cu ajutorul cuvintelor portretul cel mai adevărat și mai crud al societății noastre aflate în apostazie. dar tot el ne arată și rețeta Miraculoasei Vindecări. Să îi mulțumim Domnului că, după două mii de ani de creștinism, mai există Simeoni nebuni pentru Hristos precum autorul acestei cărți.”

Maica Ecaterina Fermo