TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Manual de curaj
Manual de curaj
Vezi
galerie

Manual de curaj

de Danion Vasile

Id: #420587

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
În fața bolii, a suferinței și a morții
 

Descriere produs

„În vremurile dificile prin care trecem, una dintre virtuțile care se observă rar este cea a curajului. Din ce în ce mai mulți creștini sunt biruiți de nesiguranță, frică, panică și chiar deznădejde. Trăim ca și cum Dumnezeu ar fi uitat de noi sau chiar ne-ar fi părăsit. Dar problema este la noi, doar la noi. Nu mai știm să trăim duhovnicește, nu mai știm să ne hrănim din hrana cea tare pe care ne-o arată Biserica.

În această carte am făcut o serie de tâlcuiri la unele cuvinte de foc ale Preacuviosului stareț Emilian Simonopetritul. Cuvinte despre suferințe, despre boală, despre moarte, din perspectivă autentic ortodoxă. Trebuie să recunosc că parcă fiecare citat selectat îmi arăta cât sunt de departe de linia pe care ar trebui să merg, dar nu o fac.

Cred că cei mai mulți dintre noi suntem creștini doar cu numele. Dar, totuși, suntem chemați la mântuire. Și de aceea Hristos ne vorbește prin sfinții vremurilor noastre, așa cum ne vorbește și prin paginile Sfintei Evanghelii. Este Același Hristos, Care este viu și vorbește în inimile robilor Săi tot așa cum a vorbit in inimile Sfinților Apostoli.” Danion Vasile

extinde
 

Detalii produs

Autor: Danion Vasile

Data apariției: noiembrie 2021

ISBN: 9786069678213

Copertă: Paperback

Număr pagini: 206

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Teme: creștinism, Democrație, încredere

Editura: Areopag