TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Când. Secretele științifice ale momentului perfect PU-DHP-CSTAMP-18-N-001
Când. Secretele științifice ale momentului perfect
Vezi
galerie

Când. Secretele științifice ale momentului perfect

de Daniel Pink

Id: #257723

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Toți știm că alegerea momentului perfect este crucial, dar nu cunoaștem prea multe despre acest lucru în sine. Viețile noastre sunt un șir neîntrerupt de decizii de tip ,,când”: când să înființăm o afacere, să programăm un curs, să începem o relație serioasă. Cu toate acestea luăm astfel de decizii pe baza intuiției și la întâmplare. Deseori presupunem că alegerea momentului perfect este o artă, dar în această carte Pink ne arată că este, de fapt, o știință. 

Bazându-se pe numeroase studii din psihologie, biologie și economie, autorul ne arată cum să trăim și să muncim în mod optim pentru a avea succes. Cum putem folosi tiparele ascunse ale zilei pentru a ne construi programul ideal? De ce anumite pauze îmbunătățesc radical notele obținute de elevi la teste? Cum putem transforma un debut cu poticneli într-un nou început? De ce ar trebui să evităm să mergem la spital după-amiaza? De ce când cântăm în sincron cu alții ne bucurăm de aceleași beneficii ca atunci când facem mișcare? Și care este momentul ideal pentru a demisiona dintr-o slujbă, pentru a ne schimba cariera sau a ne căsători? 

În Când, Pink distilează studii și date de ultimă oră, sintetizându-le într-o narațiune fascinantă, ușor de parcurs, plină de povești irezistibile și sfaturi practice, care le oferă cititorilor observații pătrunzătoare despre felul în care putem trăi o viață mai bogată și mai plină. 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Daniel Pink

Traducător: Mihaela Sofonea

Data apariției: noiembrie 2018

Titlu original: When

ISBN: 978-606-722-295-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 320

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Publica

Daniel Pink
Daniel Pink
Autor

Daniel H. Pink Daniel H. Pink este autorul mai multor cărţi despre afaceri, munc...

vezi autor