TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Bebe, hai la joacă!
Vezi
galerie

Bebe, hai la joacă!

de Cătălina Bucur

Titlu apărut în colecția Familia la Curtea Veche la Curtea Veche

Id: #388240

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Idei de joacă, jucării și activități pentru bebeluși și toddleri de la 0 la 24 de luni
 

Descriere produs

O carte amuzantă, blândă și plină de idei, scrisă ca de la părinte la părinte, despre cum le putem face cunoștință cu lumea celor mai mici membri ai familiei: prin joacă.

 

Nou-născuții doar mănâncă și dorm, nu-i așa?

 

Cuuum să nu?! Cine încă mai crede asta nu i-a pus la încercare… S-ar putea să aveți o surpriză încă din primele zile de viață ale micuțului: între lăpticul numărul 12, somnicul numărul 7 și scutecul numărul 23, e posibil să existe un timp consistent în care bebelușul să aibă un chef nebun de explorat și descoperit lumea. Și atunci… oare ce să îi oferiți? Poate o eșarfă mătăsoasă și un ciucure de lână, care să îl ajute să descopere varietatea texturilor. Poate o zornăitoare delicată, care să îi stimuleze orientarea în spațiu și percepția sunetului. Pe la 6 luni, poate chiar o tavă plină cu orez, în care să se tăvălească după pofta inimii. (Merită să investiți într-un aspirator bun, fiindcă pentru o jumătate de oră, veți avea cel mai fericit bebeluș din lume!) Iar ceva mai încolo, când va fi mai măricel, poate o „ușă lipicioasă“, o „stație de tobogane“ sau o „spălătorie de piese de construit“. Toate sunt perfecte pentru exersarea dexterității, a motricității fine și grosiere, pentru dezvoltarea atașamentului și, mai ales, pentru distracție maximă. 

 

Așa că pe locuri, fiți gata… start bebejoaca!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Cătălina Bucur

Data apariției: noiembrie 2021

ISBN: 9786064409119

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 304

Limbă: Română

Dimensiuni: 19x25 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: copilărie, emoții, creativitate

 

Opinii editoriale

O cărticică de la o mamă pentru mame. Se vede din felul în care e scrisă, relaxat și autentic, din suflet. E bine de avut la îndemână încă de la începutul călătoriei cu piticii – cuprinde activități care ajută la o dezvoltare frumoasă încă din primele zile de viață.

Georgiana D.

Gamechanger. O carte plină de jocuri simple, care te ajută să te conectezi cu cel mic, scrisă cu bucurie – un pic și pentru copilul din tine.

Serena R.

Nu e doar un material didactic, ci și o colecție de amintiri despre cum se joacă bebelușii noștri dacă îi lăsăm să o facă așa cum știu ei cel mai bine: fără prejudecăți, fără liste și program, ci deplin, curios, cu ochii maaari și cu toate simțurile treze.

Irina N.
Cătălina Bucur
Cătălina Bucur
Autor

Cătălina Bucur este jurnalistă cu o experiență de aproape 10 ani în televiziune....

vezi autor