TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Somnul bebelușilor
Vezi
galerie

Somnul bebelușilor

de Sofia Axelrod

Titlu apărut în colecția Familia la Curtea Veche la Curtea Veche

Id: #425327

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Metoda științifică pentru a-i ajuta să doarmă neîntrerupt noaptea
 

Descriere produs

Descoperă cea mai bună și blândă metodă de învățare a somnului, bazată pe știință și inspirată de cercetări recente, cu ajutorul căreia bebelușul tău va dormi în mod natural cât e noaptea de lungă.

 

Cea mai arzătoare dorință a părinților extenuați, care abia își mai pot ține ochii deschiși, este să aibă un somn nocturn sănătos. Doar că până acum nu a existat un program de somn bazat pe o cercetare științifică remarcabilă. Căutarea ta se oprește aici!

 

În Somnul bebelușilorSOFIA AXELROD, doctor în neuroștiințe, formator în știința somnului și mamă a doi copii, îți prezintă prima metodă de învățare a somnului care are cu adevărat o bază științifică. După nașterea primului său copil, Axelrod a înțeles că sfaturile tradiționale legate de somn sunt în conflict cu realitatea științifică, inclusiv cu descoperirile în domeniu ale lui Michael W. Young, mentorul său, laureat al Premiului Nobel.

 

Pornind de la aceste studii, Axelrod a dezvoltat o metodă inovativă bazată pe descoperirile în legătură cu ceasul circadian al corpului uman. Din momentul în care a observat rezultatele metodei pe care a folosit-o și în cazul copiilor săi, a consiliat numeroase familii care s-au confruntat cu probleme de somn ale bebelușilor, ajutându-i pe cei mici să se relaxeze, să adoarmă mai ușor și să aibă un somn liniștit pe tot parcursul nopții.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sofia Axelrod

Traducător: Alina Iacob

Data apariției: august 2022

Titlu original: How Babies Sleep. The Gentle, Science-Based Method to Help Your Baby through the Night

ISBN: 978-606-44-1246-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 336

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: copilărie

 

Opinii editoriale

Un ghid liniștitor, cu explicații clare, venite de la un expert în domeniu.

Publishers Weekly

Verdict: o sursă valoroasă, care folosește cercetarea pentru a-i ajuta pe părinții și bebelușii care își doresc cu disperare să pună geană pe geană.

Library Journal
Sofia Axelrod
Sofia Axelrod
Autor

Sofia Axelrod este doctor cercetător al somnului în laboratorul lui Michael W. Y...

vezi autor