TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
SAS. Eroi și ticăloși
SAS. Eroi și ticăloși
Vezi
galerie

SAS. Eroi și ticăloși

de Ben Macintyre

Id: #374609

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Prima istorie autorizată a unității secrete a forțelor speciale britanice care i-a sabotat pe naziști și a schimbat soarta celui de-al Doilea Război Mondial!

 
În vara anului 1941, când războiul dus în deșertul din nordul Africii era în plină desfășurare, David Stirling, un tânăr ofițer britanic excentric și plictisit de previzibilitatea luptelor la care trebuia să ia parte, a avut o viziune: inamicul trebuie atacat de acolo de unde se așteaptă cel mai puțin - din spatele propriilor linii. Abordarea sa contrazicea toate regulile scrise și nescrise ale războiului și mulți ofițeri de rang înalt din armata britanică și-au manifestat fățiș opoziția față de această idee. Primește, în schimb, sprijinul lui Winston Churchill, care înțelege importanța unei forțe de șoc mici, dar eficiente, care să acționeze nevăzută în teritoriul inamic.
 
De-a lungul celui de-al Doilea Război Mondial, SAS a fost implicată în numeroase misiuni de sabotare a mașinăriei de război naziste, contribuind din plin la înfrângerea Germaniei lui Hitler.
extinde
 

Detalii produs

Autor: Ben Macintyre

Data apariției: iunie 2021

ISBN: 978-606-9739-39-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 496

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Publisol