TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Curs practic de electromagnetism terapeutic
Curs practic de electromagnetism terapeutic
Vezi
galerie

Curs practic de electromagnetism terapeutic

de Arnault Richard de Chicourt

Titlu apărut în colecția SelfHealing la Prestige

Id: #426269

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Magnetismul în lumina științei
 

Descriere produs

Cu toții emitem un câmp electromagnetic. Nu știați? Avem cu toții adevărate „spitale electromagnetice” în vârful degetelor. Nici asta nu știați?


Un câmp magnetic țâșnește constant din mâinile noastre, producând un efect radiant. Acest câmp magnetic este măsurabil și observabil. Într-adevăr, o serie de cercetări și de experimente concrete și repetabile, conduse de Arnault Richard de Chicourt, aduc dovada capacității noastre naturale de a emite un câmp magnetic.

 

Această radiație biologică naturală are puternice proprietăți terapeutice (calmante, analgezice, anti-infecțioase, cicatrizante, anti-inflamatoare etc.) și permite întreținerea sau restabilirea echilibrului biologic al corpului nostru pentru a vindeca sau a ameliora numeroase boli. Autorul aruncă așadar o lumină asupra medicinei energetice care ar putea duce la o mai bună recunoaștere a magnetismului terapeutic, asigurând în final o mai largă colaborare între toți profesioniștii din sănătate.


Dincolo de acest aport teoretic remarcabil, a doua parte a cărții ia forma unui veritabil curs practic pentru beneficiul oricui. Bazându-se pe o descriere ilustrată a abc-ului magnetismului (proprietățile electrice ale corpului, polaritatea celulelor), autorul expune metoda gesturilor pentru a realiza primele noastre pase magnetice. Grație a 15 cazuri practice, fiecare vizând o anumită afecțiune (zona zoster, migrena, constipația, stresul, artroza, insomnia...), vom putea experimenta asupra noastră înșine realitatea și puterea acestei energii.


Sănătatea ne este de acum la îndemână.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Arnault Richard de Chicourt

Data apariției: septembrie 2021

ISBN: 978-606-9651-09-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 232

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Prestige