TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Generația dopaminei
Generația dopaminei
Vezi
galerie

Generația dopaminei

de Anna Lembke

Id: #427077

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Generatia dopaminei” este o carte despre plăcere și durere, dar mai important, despre nevoia esențială de găsire a unui echilibru fragil între cele două.


Trăim într-o epocă cu un acces fără precedent la stimuli dopaminergici puternici: droguri, mâncare, știri, jocuri de noroc, cumpărături, jocuri pe calculator, mesaje text, mesaje cu conținut sexual, Facebook, Instagram, TikTok, Twitter... Numărul, diversitatea și puterea lor sunt uluitoare.


Telefonul inteligent este ca un ac de seringă al zilelor noastre, injectând dopamină digitală 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru generația conectată. Astfel, am devenit cu toții vulnerabili la consumul excesiv-compulsiv. Căutăm tot timpul să ne distragem atenția de la momentul prezent, iar efectele încep să se simtă din ce în ce mai mult.


Dr. Anna Lembke, psihiatru și scriitor, bazându-se pe experiențele de viață ale pacienților săi și pe noile descoperiri științifice din domeniu, ne explică de ce căutarea constantă a plăcerii conduce la durere și ce putem face în această privință.


Experiențele acestora, pline de suferință și vindecare, ne dau tuturor speranța că ne vom putea stăpânii consumul în exces și transforma viețile.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Anna Lembke

Data apariției: decembrie 2022

ISBN: 9786069653111

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 304

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Globo

Teme: emoții, societate