TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Valorile și evoluția conștiinței
Valorile și evoluția conștiinței
Vezi
galerie

Valorile și evoluția conștiinței

de Adriana S. James

Id: #428110

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cartea descrie existența a opt moduri diferite de gândire, strâns conectate cu valorile noastre individuale. Aceste opt moduri de gândire corespund celor opt tipuri diferite de valori pe care le numim niveluri de valori.


Nivelurile de valori vor arăta, dintr-un punct de vedere diferit, de ce ne confruntăm cu conflicte atât în viața personală, cât și în lumea care ne înconjoară și cum se raportează asta la viața noastră de zi cu zi.


Valorile personale sunt determinate individual și sunt răspunzătoare pentru motivația noastră și, ca urmare, și pentru comportamentele noastre. Ele pot fi descoperite, modificate și reorganizate. Cu toate acestea, valorile noastre formează baza sistemelor noastre de convingeri și operează în cea mai mare parte inconștient și, deci, automat.


Cei mai mulți oameni sunt îngrozitor de ignoranți față de efectele pe care le au valorile asupra vieții lor. Cartea de față explică aceste efecte.


De ce trăim? De ce murim? Ce este această viață pe care părem că nu o înțelegem? Răspunsurile la aceste întrebări sunt la fel de multe și de variate ca oamenii de pe această planetă.


Cum facem față lumii din jurul nostru, aflată în continuă schimbare? O lume în care automatizarea duce la pierderea locurilor de muncă, iar dispariția banilor face ca viitorul să fie atât de nesigur?


Cum facem față conflictelor în care intrăm cu alte persoane, culturi, cu membri ai familiei, cu colegi de muncă, ba chiar cu noi înșine? Din nou, ideile reliefate în carte contribuie la aflarea răspunsurilor la aceste întrebări.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Adriana S. James

Data apariției: ianuarie 2023

ISBN: 9786069557600

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 624

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Cuantic

Teme: emoții, societate, suflet