TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Desprinderea - Etapa constientizării LE-AMR-DESPEC-17-N-001
Desprinderea - Etapa constientizării
Vezi
galerie

Desprinderea - Etapa constientizării

de Amratra

Id: #252752

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cartea de față intitulată Desprinderea- Etapa Conștientizării este a treia parte din ciclul Etapă Conștientizării.

Volumul este structurat că o incursiune ce trebuie parcursă etapizat, pas cu pas, pentru cuprinderea întregului proces de conștientizare, necesar perioadei viitoare. Procesul de conștientizare reprezintă întoarcerea spre ceea ce ai fost de fapt, ceea ce reprezinți. A conștientiza ceea ce ești se supune unui proces complicat de analiză introspectiva, a ta față de ține însuți, cel aflat în experiență temporară pe Pământ care vrei să cunoști mai multe despre rostul tău. Pentru această, e nevoie să capeți capabilitatea de înțelegere a lucrurilor în ambele sensuri, atât că om obișnuit, cât și că ființă superioară care trăiește această experiență.


În cartea Desprinderea, vei avea ocazia să aprofudezi, să mai faci un pas spre ține. Căpătând cunoaștere, te vei putea desprinde de ideile tale vechi și incomplete, pe care le aveai înainte de a lectură cartea.
Lectură cărții îți va declanșă declicul, inlaturadu-ți barierele mentale impuse te va eliberă apropiindu-te cu încă un pas de desconspirarea a ceea ce reprezinți și asumarea corectă a rolului tău.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Amratra

Data apariției: 2017

ISBN: 9786068935041

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 160

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Letras