TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Drept procesual penal. Partea generală. Note de curs
Vezi
galerie

Drept procesual penal. Partea generală. Note de curs

de Carmen-Silvia Paraschiv, Alin Sorin Nicolescu, Maria-Georgiana Teodorescu

Titlu apărut în colecția Cursuri, seminarii, teste la Hamangiu

Id: #388109

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ediția a 4-a
 

Descriere produs

Lucrarea Drept procesual penal. Partea generală. Note de curs a prins contur pornind de la ideea unui material de studiu concis și accesibil, dedicat studenților facultăților de drept. Cartea este structurată în șapte capitole, în care sunt prezentate toate instituțiile prevăzute în Partea generală a Codului de procedură penală.

 

Modalitatea de abordare a materiei și claritatea stilului facilitează asimilarea informațiilor care vizează aceste instituții, analizându-le atât prin prisma modificărilor legislative intervenite, cât și a numeroaselor decizii ale Curții Constituționale și ale Înaltei Curți de Casație și Justiție în materie. În scopul explicării adecvate, Notele de curs conțin scheme grafice, exemple teoretice și practice utile oricărui student interesat să înțeleagă, să rețină și să fixeze cât mai bine noțiunile dobândite. Mai mult decât atât, autorii propun și un sistem de verificare a cunoștințelor, prin inserarea la finalul fiecărui capitol a unor întrebări recapitulative.

 

Această a patra ediție a lucrării Drept procesual penal. Partea generală. Note de curs a fost revizuită și actualizată cu toate modificările intervenite în legislația procesuală penală după publicarea ediției precedente, mai ales ca urmare a deciziilor Curții Constituționale de admitere a unor excepții de neconstituționalitate sau a jurisprudenței obligatorii a Înaltei Curți de Casație și Justiție.

extinde
 

Detalii produs

ISBN: 978-606-27-2180-0

Copertă: Paperback

Număr pagini: 376

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Hamangiu