TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Weekenduri de vis în România 978-630-319-081-5
Weekenduri de vis în România
Vezi
galerie

Weekenduri de vis în România

de Răzvan Marcu, Alexandra-Elena Marcu

Titlu apărut în colecția Romanian Romance la Litera

Id: #430999

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

De la satele transilvănene senine și de la bisericile fortificate ce le veghează dincolo de vremuri, la pădurile neatinse și ruralul încă autentic. De la casele vechi, transformate atent în locuri calde pentru oaspeți, la conacele și castelele în care se scriu încă istorii personale. De la cabanele minimaliste ce-ți devin cuib în vârf de munte, la hoteluri-boutique-experiențe. De la punctele gastronomice locale, unde se naște o altă bucătărie românească, cu savori noi și vechi, la poveștile deslușite în crame românești, printre arome de prune uscate, fructe de pădure și coacăze negre.

 

Am reunit aici, într-o formă complexă și revizuită, experiențe noi, locuri cu suflet, concepte inovatoare, exemple de pionierat și de bune practici în turismul românesc de nișă. Vezi fiecare loc, experiență și imagine drept o fereastră către lume. Ți se va deschide, în timp ce mai descoperi ceva nou, potrivit ție în călătorie, în cazul în care te vei convinge să pornești, la rândul tău, la drum: reîntoarcere în timpul bun, renaștere din bârne vechi, degustare de românesc, lecții, patrimoniu și valoare, ritualuri sau, pur și simplu, regăsire; în natura vie, verde, la propria fereastră, dimineața.

 

România poate fi călătorie, weekend, vis și vacanță, dar noi credem că este astăzi, mai mult decât oricând, despre timpul petrecut cu tine într-un loc pe care l-ai numi ușor acasă. Și… despre tot ce ți se oglindește pe chip drept fericire. Descoperă, cutreieră, cunoaște, păstrează în gând. Acest pământ are cu siguranță ceva să îți ofere.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Răzvan Marcu, Alexandra-Elena Marcu

Data apariției: iulie 2023

ISBN: 978-630-319-081-5

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 320

Limbă: Română

Dimensiuni: 21x28 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: aventură, curiozitate, fericire, natură