TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Lion
Vezi
galerie

Lion

de Saroo Brierley

Id: #427936

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Drumul spre acasă
 

Descriere produs

O poveste reală plină de speranță, nominalizată la 6 Oscaruri

 

O călătorie incredibilă a unui băiețel care a supraviețuit departe de familia sa și a ieșit victorios din lupta cutremurătoare pentru regăsirea propriei identități. Întoarcerea acasă a lui Saroo te va impresiona până la lacrimi și îți va reaminti puterea vindecătoare a speranței!

 

Descoperă cartea emoționantă care a inspirat filmul Lion, cu Dev Patel, Nicole Kidman și Rooney Mara în rolurile principale!

 

Saroo, în vârstă de cinci ani, locuia într-un orășel sărac din India, într-o casă cu o singură încăpere, împreună cu mama sa și cei trei frați... până în ziua în care s-a urcat într-un tren și s-a pierdut. Pentru douăzeci și cinci de ani.

 

Cartea este o incursiune fascinantă în aceşti douăzeci și cinci de ani care l-au despărţit pe Saroo de familia sa. Cum a ajuns pe străzile din Calcutta şi, în mod miraculos, a supraviețuit. Cum a ajuns apoi în Tasmania, trăind viața unui australian de clasă medie superioară. Și cum, la treizeci de ani, cu o hotărâre fără limite, cu mult noroc și cu puterea tehnologică oferită de Google Earth, și-a găsit drumul înapoi acasă.

 

Lion: Drumul spre acasă este o poveste reală triumfătoare despre supraviețuirea în ciuda oricărui obstacol și un exemplu strălucitor al faptelor extraordinare pe care le putem realiza atunci când nu ne pierdem speranța.



Alte titluri pentru SarooBrierley (autor):
Micul leu (2023) ,




extinde
 

Detalii produs

Autor: Saroo Brierley

Traducător: Cristina Tache, Gabriel Florin Drăghici

Data apariției: decembrie 2021

ISBN: 9786069700754

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 208

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bookzone

Teme: curaj, supraviețuire

 

Opinii editoriale

Uimitor!

New York Post

O poveste remarcabilă.

Sydney Morning Herald Review