TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Negocieri în stilul lui Donald Trump. Tactici și strategii pentru a caștiga în orice tranzacție MP-GHR-NNSLDT-07-N-001
Vezi
galerie

Negocieri în stilul lui Donald Trump. Tactici și strategii pentru a caștiga în orice tranzacție

de George H. Ross

Titlu apărut în colecția Eficienţa în business la Meteor Press

Id: #247407

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Donald Trump a devenit cel mai faimos negociator din lume în urmă publicării cărții sale The Art of Deal (Arta negocierii) care s-a vândut într-un milion de exemplare, însă cartea aceea nu explică cum poți să negociezi că Trump. George Ross expune acum în detaliu modul în care oricine poate implementa tacticile și strategiile de negociere care l-au dus pe Trump în vârful lumii afacerilor. În plus, Ross include și lecții învățate de la alți magnați ai afacerilor imobiliare din New York. 

extinde
 

Detalii produs

Autor: George H. Ross

Data apariției: 2007

ISBN: 978-973-728-231-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 240

Limbă: Română

Dimensiuni: 16,5x23,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Meteor Press

 

Opinii editoriale

"În ultimii 30 de ani de lucru cu Donald Trump, am ajuns să învăț care este elementul esențial în stilul lui de desfășurare a afacerilor: este un geniu în stabilirea relațiilor cu partea adversă. El înțelege elementul uman. Rolul meu era de a negocia tranzacția; la asta mă pricep cel mai bine.
Viziunea îi aparține lui Trump, iar eu mă ocup de detalii, o combinație care a funcționat eficient pentru noi. Deși în prezent sunt cel mai bine cunoscut pentru rolul de gazdă a emisiunii TV The Apprentice, am lucrat mulți ani cu Donald în calitate de consilier, negociator și avocat. L-am privit cum a structurat și a încheiat tranzacții majore și l-am ajutat să negocieze multe dintre cele mai mari afaceri imobiliare imaginabile."

George H. Ross, consilierul lui Donald Trump