TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Adevărul gol-goluț 9786069557181
Vezi
galerie

Adevărul gol-goluț

de Vi Keeland

Id: #429560

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Layla Hutton era pe deplin pregătită să susțină o prezentare importantă în fața unui potențial client important, însă nu era câtuși de puțin gata să se trezească față în față cu Gray Westbrook, fostul său iubit. Bărbatul pe care încă încerca să îl uite, bărbatul pe care inima sa îl disprețuia, dar pe care corpul său încă îl voia.

 

Carismatic, sexy și cu o privire de-a dreptul dogoritoare, Gray îi dă viața peste cap. Și nu doar viața profesională. Dar adevărul gol-goluț este că Layla nu știe dacă poate acorda o nouă șansă iubirii lor.

 

Trăiește o poveste de dragoste plină de romantism, umor și o pasiune care topește toate barierele!

 

„Nici prin gând nu-mi trecuse că Gray Westbrook avea să se holbeze la mine din celălalt capăt al mesei. Mă sfredelea cu privirea, iar zâmbetul lui ironic mă înfuria și mă intimida în același timp. Mai rău de atât, arăta și mai bine decât mi-l aminteam. Pielea bronzată îi punea în valoare și mai mult ochii verzi.


Vedeam prin costum că făcuse mușchi și că sub acele haine scumpe făcute la comandă se ascundea un trup la fel de perfect dăltuit ca și bărbia lui. Așa cum stătea în capul mesei, emana o forță care mă făcea să mă aprind toată. Uitasem că un bărbat putea avea așa un efect asupra mea.”

extinde
 

Detalii produs

Autor: Vi Keeland

Data apariției: aprilie 2023

ISBN: 9786069557181

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 384

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Teme: iubire, sexualitate

Editura: Midnight books

Vi Keeland
Vi Keeland
Autor

Vi Keeland este autoare de bestselleruri din topul New York Times. Cu peste două...

vezi autor