TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Jucătorul
Vezi
galerie

Jucătorul

de Vi Keeland

Id: #429550

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Intră în jocul fierbinte al atracției...

 

Totul începe cu un interviu fără perdea. Când Delilah Maddox îi adresează prima întrebare lui Brody Easton - vedeta fotbalului american, jucătorul decide să se dezbrace în fața camerei de filmat.

 

Deliah însă nu intră în joc. Brody pare doar încă un un jucător chipeș, puternic, arogant, mereu în căutarea unei noi aventuri de-o noapte.

 

Însă, dincolo de aspectul său dur, Brody ascunde o inimă sensibilă, capabilă de o pasiune răvășitoare. Mai ales atunci când în calea sa apare o femeie pentru care merită să renunțe la jocuri.

 

Descoperă o poveste despre o atracție irezistibilă care îți redă încrederea în puterea iubirii de a aduce împreună oameni extrem de diferiți.

 

„Cameramanul din fața mea a poziționat lumina, gata să filmeze, atrăgându-mi astfel atenția de la umerii lați ai lui Brody la chipul lui, care apăruse în toate ziarele de luni dimineață. Avea maxilarul pătrat și frumos dăltuit, cu o umbră de barbă pe pielea ușor bronzată. Mi-am plimbat privirea pe pomeții lui, trecând peste buzele ademenitor de pline, peste nasul roman, ajungând la cei mai frumoși ochi pe care-i văzusem în viața mea. Doamne, în realitate era încă și mai sexy.”

extinde
 

Detalii produs

Autor: Vi Keeland

Data apariției: aprilie 2023

ISBN: 9786069557198

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 384

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bookzone

Teme: iubire, pasiune, sexualitate

Vi Keeland
Vi Keeland
Autor

Vi Keeland este autoare de bestselleruri din topul New York Times. Cu peste două...

vezi autor