TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Inimi călătoare 9786303051246
Inimi călătoare
Vezi
galerie

Inimi călătoare

de Annalisa Menin

Id: #431696

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cum e să rămâi singură, după zece ani de căsătorie fericită? Cum e să te pomeneşti din nou pe scena de dating, mai ales aceea a unui oraş mare cum e New York-ul, fără să cunoşti jocurile şi trucurile aventurierilor de ocazie?

 

Mai există vreo şansă la dragoste? 

 

Anna Venier are 33 de ani şi e o antreprenoare de succes.

 

În acelaşi timp, e o femeie singură şi vulnerabilă, după o îndelungată suferinţă: soţul ei, sufletul ei pereche, Marco, a murit de cancer.

 

Trei ani mai târziu, Anna decide să-şi acorde o nouă şansă la iubire, dar scena de dating nu e uşoară pentru o femeie trecută de 30 de ani, naivă şi deloc versată în jocurile seducţiei urbane. Printre bărbaţi care nu ştiu ce vor, bărbaţi care vor doar o cucerire uşoară şi fără responsabilităţi şi bărbaţi care au intenţii onorabile, dar de care nu se simte atrasă, Anna decide să renunţe la idealul unui Făt Frumos pe cal alb şi să găsească un compromis.

 

Care va fi acesta în cele din urmă?

extinde
 

Detalii produs

Autor: Annalisa Menin

Traducător: Crina Brăileanu

Data apariției: septembrie 2023

ISBN: 9786303051246

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 416

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bookzone

Teme: căsătorie, iubire, moarte

 

Opinii editoriale

„Anna e o protagonistă care ştie că e plină de contradicţii şi încearcă să găsească echilibrul între diferitele ei laturi: Anna - rock şi Anna - teama. Anna ar putea să fie o prietenă a mea. Anna aş putea fi eu.”

Viviana's Books

„O Carrie Bradshaw în carne şi oase cu un New York sclipitor şi plin de viaţă în fundal.”

Esmeralda Viaggi e Libri

Inimi călătoare e un roman înviorător, inovator şi sclipitor, Drama doliului şi modurile în care îi putem supravieţui dau miză şi autenticitate poveştii.”

Valigia del tempo

„O carte frumoasă care te emoţionează, care te îndeamnă să crezi mai mult în tine, care te învaţă că viaţa nu e niciodată simplă, dar merită întotdeauna trăită, dar în calitate de protagonist, nu de simplu spectator. O carte care vorbeşte despre bucurie, suferinţă, emoţii, sentimente, iubire. Dacă e iubire de o zi, de o viaţă sau, pur şi simplu, o explorare până pe celălalt mal al râului, care să ne ghideze spre renaştere.”

Ana, Amazon

„Frumos, intens, provocator, autentic, intim, romanul "Inimi călătoare" atinge corzile sufletului pentru că vorbeşte despre Anna Venier şi, totodată, câte puţin despre fiecare dintre noi. E vorba de dificultatea unui nou început, despre puterea interioară necesară pentru a pune punct şi a ne oferi nouă înşine şansa de a scrie pagini noi, fără a nega sentimentele capitolelor precedente.”

Alex, Amazon