TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Zeul dorinței (Vol. 2)
Vezi
galerie

Zeul dorinței (Vol. 2)

de Katee Robert

Id: #428799

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Un monstru frumos. O femeie voluptuoasă și puternică.
O interpretare incendiară și modernă a mitului grecesc dintre Eros și Psyche.
O poveste încântător de sălbatică despre dorință, atracție, chimie, pericol și romantism fierbinte.

 

În orașul ultramodern Olimp, de unii oameni este mai bine să te ferești. Mai ales dacă îți iese în față Eros, fiul și asasinul personal al celei mai puternice și periculoase femei din oraș, Afrodita. Dar când îl vede rănit și vulnerabil, atât de diferit de monstrul infam pe care și-l imagina, Psyche Dimitriou nu poate să îi întoarcă spatele.

 

Actul ei de bunătate îi poate pune inima pe tavă la propriu, pentru că o poză compromițătoare cu Psyche și Eros stârnește furia şi gelozia Afroditei. Sângele este singurul remediu pentru a spăla orice urmă de slăbiciune. Dar tocmai sângele este cel care „ia foc” în venele lui Eros când se află din nou față în față cu Psyche, la ordinul mamei sale. Incapabil să-i ia viața, face singurul lucru prin care o poate salva: o cere în căsătorie.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Katee Robert

Traducător: Oana Badea

Data apariției: martie 2023

Titlu original: Electric Idol (Dark Olympus #2)

ISBN: 9786069557143

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 400

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Midnight books

Teme: căsătorie, mitologie, pericol, pasiune, sexualitate

 

Din blogul Cartepedia

Cartepedia Cartepedia

,,Într-o lume care se schimbă rapid, cu tehnologie în continuă evoluție și cu informații care curg mai repede decât putem ține pasul, ne aflăm în fața unei dorințe nestăvilită de a ne lărgi orizonturile......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

Senzațională, cu scene de sex mistuitoare și emoții autentice. O poveste fierbinte și intensă care oferă satisfacţie pe toate planurile.

Publishers Weekly

Ca o aventură tipică unui parc de distracții prin noul Olimp.

Kirkus Reviews

Oh, Doamne! Seria Păcatele Zeilor devine din ce în ce mai fierbinte la fiecare carte! Când am citit prima carte, nu am putut lăsa deoparte povestea stimulantă, explozivă, sexi, înflăcărată dintre Persefona și Hades! M-am gândit că a doua carte s-ar putea să nu-mi satisfacă așteptările, dar acum îmi retrag cuvintele pentru că relația palpabilă dintre Psyche și Eros este de zece ori mai explozivă decât dinamita!

Nilufer Ozmekik, Goodreads

Am terminat această carte într-o singură zi, a fost atât de captivantă. Întotdeauna am fost un fan al mitului lui Eros și Psyche, așa că am fost încântată să văd interpretarea lui Katee Robert și am sfârșit prin a o iubi cu adevărat.

Cait Jacobs, Goodreads
Katee Robert
Katee Robert
Autor

Katee Robert este autoare de bestselleruri de romantism picant din New York Ti...

vezi autor