TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Tare ca piatra 9786306546022
Tare ca piatra
Vezi
galerie

Tare ca piatra

de Lauren Blakely

Id: #432662

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Patrick o iubește pe Mia de când a întâlnit-o prima dată. Dar îl macină îndoielile.

 

E sora prietenului său cel mai bun. Îl leagă de ea o prietenie lungă și caldă. Nu vrea să piardă asta.

 

Mia e o femeie pasionată de carieră. Nu are cum să concureze cu asta.

 

Și în mod vizibil, ea se uită cu poftă la corpul lui tare ca piatra. Dar el nu vrea numai asta...

 

Salut, eu sunt Patrick și sunt ghid turistic. Îmi place să te plimb pe tărâmuri pe care n-ai bănuit că le poți explora. E ceva irezistibil în forța viscerală a naturii, în energia primară a pădurilor dese, care ascund mistere fascinante. Nopțile sub cerul liber sunt specialitatea mea. Știu să te ridic până la stele.

 

Acum, însă, sunt pe un traseu periculos. Mia e o clientă importantă. E sora celui mai bun prieten al meu. E o femeie complicată, care a lăsat în urmă multe inimi zdrobite. Totodată, e fata pe care o iubesc în secret de când am văzut-o prima oară.

 

Cum va decurge această călătorie cu cod roșu de furtună emoțională și prognoză de descărcări electrice răvășitoare?

 

Regina poveștilor fierbinți și a plăcerilor dezlănțuite, Lauren Blakely a ajuns pe locul 1 în topul New York Times, Wall Street Journal și Audible. Iar noua ei carte te conduce spre uraganul extazului nemărginit.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Lauren Blakely

Traducător: Ina Cassandra Halichias

Data apariției: septembrie 2023

ISBN: 9786306546022

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 256

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Midnight books

Teme: aventură, iubire, prietenie

 

Opinii editoriale

Tare ca piatra e genul de poveste care face să-ți pulseze inima și să ți se îmbujoreze obrajii; genul de poveste pe care ador s-o citesc. A fost incitantă, romantică, amuzantă; o veritabilă plăcere.”

Red Cheeks Reads

Tare ca piatra e o poveste de iubire atât de adorabilă. Un tip atrăgător și pisica lui celebră își caută dragostea adevărată. Comedia romantică perfectă!”

BJ's Book Blog

„Patrick e un narator adorabil. Are o viziune excelentă asupra vieții. Mi-a plăcut faptul că nu e un aventurier care a fost târât într-o relație. Faptul că știa că a întâlnit o persoană specială în Mia, înainte să inițieze o relație romantică mi-a plăcut mult. Am adorat maturitatea acestui comportament.”

A Novel Glimpse

„Nu voi putea niciodată să nu mă îndrăgostesc de poveștile lui Lauren Blakely. Tare ca piatra e o poveste tulburătoare de dragoste care-ți va înfierbânta inima. Și nu numai.”

Reading Keeps Me Sane Book Blog

„Morala acestei povești este că, uneori, trebuie să îți asumi riscuri pentru a obține ceea ce-ți dorești. Patrick e contemplativ în privința sentimentelor lui față de Mia. Ea locuiește în cu totul alt colț al țării; e sora mai mică a prietenului său; e obsedară de carieră. Susținând-o pe Mia, Patrick uită să ceară ceea ce-și dorește. Mia e foarte interesată de Patrick, dar îi e teamă să nu repete greșeli din trecut. Teama o paralizează. Uneori, dacă ești prea politicos, riști să nu te alegi cu nimic.”

Reading After Dark
Lauren Blakely
Lauren Blakely
Autor

Cu 14 titluri în lista de bestselleruri New York Times, Lauren Blakely a avut ac...

vezi autor