TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ispita jucătorului (Vol. 2) 978-630-6546-06-0
Ispita jucătorului (Vol. 2)
Vezi
galerie

Ispita jucătorului (Vol. 2)

de Jennifer L. Armentrout

Id: #434746

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

El este vedeta echipei de baseball Nationals, mereu pe coperta tabloidelor pentru aventurile sale de-o noapte.

 

Ea este o roșcată inteligentă care nu credea că i-ar putea cădea vreodată în plasă.

 

Când cei doi sunt surprinși de paparazzi într-o ipostază compromițătoare, jucătorul se vede nevoit să pretindă că ea este iubita lui pentru a-și salva reputația și contractul de milioane de dolari.

 

Și cu o lună la dispoziție până la așa-zisa „despărțire”, tânăra se hotărăște să savureze fiecare moment din această învoială.

 

El este obișnuit să dea lovitura și pe teren... și în afara lui. Asta până când o întâlnește pe ea.

 

Chad Gamble, aruncătorul-vedetă al echipei Nationals, este unul dintre cei mai iscusiți jucători și, de cele mai multe ori, victoriile lui nu se limitează la terenul de baseball. Acum, notoriul băiat rău a pus ochii pe frumoasa Bridget Rodgers, cu formele ei apetisante și replicile pline de umor. Această roșcată înțepată este genul de femeie pe care orice bărbat și-ar dori să o ia acasă... Dar nu Chad.

 

Când paparazzii îi surprind pe cei doi într-o ipostază compromițătoare, managerul lui Chad îi dă acestuia un ultimatum: fie se potolește cu femeile, fie își pierde contractul de milioane de dolari. Pentru a-i salva cariera, agentul lui Chad vine cu o ultimă încercare disperată – acesta va trebui să convingă publicul că Bridget nu este doar o altă cucerire, ci este iubita lui.

 

Pentru Chad, relațiile sunt îndeajuns de complicate și atunci când nu există o atracție irezistibilă între cei doi, însă cu o lună la dispoziție pentru a-și repara imaginea, jucătorul are nevoie de toată voința pentru a nu-i cădea în pat fetei... dar nici în plasă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jennifer L. Armentrout

Data apariției: februarie 2024

ISBN: 978-630-6546-06-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 288

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Midnight books

Teme: iubire, pasiune

 

Opinii editoriale

„Ispita Jucătorului are puțin din toate - iubire, o premisă incitantă, personaje îndrăznețe și distractive și să nu mai vorbim de momentele fierbinți care îți fac inima să bată mai tare cu fiecare nou cuvânt!”

Katy

„Povești seducătoare, personaje ispititoare și scene de dragoste și mai și: nu-i de mirare că Jennifer L. Armentrout este îndrăgită de toți cititorii! Autoarea reusește să scrie cele mai fierbinți povești de iubire și, după mine, toate merită o a doua răsfoire. Ispita Jucătorului este exemplul perfect - câtă pasiune!”

Maida’s Medley of Books
Jennifer L. Armentrout
Jennifer L. Armentrout
Autor

Pe primul loc în topul New York Times și în rândul autorilor internaționali de b...

vezi autor