TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Legenda Ținutului (vol. 2) 978-973-128-885-7
Legenda Ținutului (vol. 2)
Vezi
galerie

Legenda Ținutului (vol. 2)

de Alexandra Ott

Titlu apărut în colecția Aventură și mister la Corint Junior

Id: #434421

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Un roman fantasy despre importanța perseverenței, despre compasiune și puterea prieteniei.

 

Visul ei de a fi Căutătoare s-a împlinit, iar acum Bryn este nerăbdătoare să înfrunte prima provocare oficială, alături de bunul său prieten, Căutătorul Ari – să îi ajute pe cei din consiliu să protejeze creaturile magice din Ținut.

 

Visul ei de a fi Căutătoare s-a împlinit, iar acum Bryn este nerăbdătoare să înfrunte prima provocare oficială, alături de bunul său prieten, Căutătorul Ari – să îi ajute pe cei din consiliu să protejeze creaturile magice din Ținut. Când Ținutul este amenințat de un străvechi pericol – o molimă care poate distruge tot ceea ce consiliul a făgăduit să protejeze –, Bryn jură că va face tot ce îi stă în putere să găsească un leac.

 

Însă, imediat ce Bryn încearcă să dea glas ideilor sale, simte că restul Căutătorilor, inclusiv Ari, se întorc împotriva ei. Fata este atunci nevoită să ia în propriile mâini soarta Ținutului devastat de molimă, asumându-și riscuri enorme. Iar când acestea îi pun viața în pericol nu numai ei, ci și Liljei, dragonului mult iubit de Ari, Bryn se vede nevoită să facă o alegere dificilă.

 

Va reuși Bryn să își salveze viața și să își scape prietenii și Ținutul de la o soartă de neîn­chipuit?

extinde
 

Detalii produs

Autor: Alexandra Ott

Traducător: Ștefan Mălaimare

Data apariției: ianuarie 2024

ISBN: 978-973-128-885-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 384

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Corint Junior

Teme: aventură, destin, magie, prietenie, secret, familie

 

Opinii editoriale

„Personaje care știu ce e compasiunea, mize bine definite și o structură socială deosebit de interesantă – toate oferă profunzime acestui captivant roman fantasy.”

Publishers Weekly

„Este o bucurie să descoperi regatul magic imaginat de Ott și o mare încântare să urmărești relațiile care se țes între personajele principale; indiferent dacă vorbim despre legături de familie sau de prietenie, acestea sunt sincere și pline de căldură.”

Booklist