TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cum sa devii o persoană cu influență AM-JCM-CSDOPC-12-N-001
Cum sa devii o persoană cu influență
Vezi
galerie

Cum sa devii o persoană cu influență

de John C. Maxwell, Jim Dornan

Id: #253731

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În fiecare zi intrăm în contact cu o mulțime de oameni: rude, prieteni, colegi, cunoștințe întâmplătoare. Tot ceea ce facem sau ce spunem influențează într-o formă sau altă pe toți cei din jurul nostru. Dar oare ce impact avem asupra lor?
Dacă dorință ta este să ai succes sau să ai un efect pozitiv asupra lumii cu care vii în contact, ar trebui să devii o persoană cu influența. Fără influența nu există succes. Nu are importantă care îți sunt țelurile în viață sau ce vrei să realizezi, o poți face rapid, mai eficient, iar contribuția ta poate fi de mai lungă durată dacă înveți să devii o persoană cu influența. Influența se dezvoltă în etape.
Această carte este un ghid al dezvoltării abilității personale de a avea un impact pozitiv asupra vieților celor din jur, dar și asupra unor oameni pe care, poate, nu-i veți cunoaște niciodată.
Poți face din cele câteva momente în care interacționezi cu vânzătorul de la magazin sau cu funcționarul de la poștă o experiență nefericită, sau poți să le aduci zâmbetul pe buze și să le umpli acea zi. Alegerea îți aparține.
Deși pentru mulți oameni, ideea de integritate este depășită, ceva lipsit de importantă sau care lor nu li se mai aplică în lumea noastră grăbită, nevoia de integritate este astăzi probabil la fel de mare că întotdeauna. Și este absolut esențială pentru oricine dorește să devină o persoană cu influentă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: John C. Maxwell, Jim Dornan

Data apariției: ianuarie 2012

ISBN: 978-973-162-064-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 221

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Amaltea

John C. Maxwell
John C. Maxwell
Autor

John C. Maxwell este un celebru orator şi autor de cărţi pe teme de leadership,...

vezi autor