TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Sparge tiparele! HE-GIJ-STCSRL-19-N-001
Sparge tiparele!
Vezi
galerie

Sparge tiparele!

de Gitta Jacob

Titlu apărut în colecția Psihopractica la Herald

Id: #264310

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum să-ți recapeți libertatea de a fi tu însuți prin terapia schemelor
 

Descriere produs

Modurile psiho-comportamentale și strategiile de gestionare prezentate de Gitta Jacob în această carte ascund, după cum spune autoarea, rămășițele unor răni și eșecuri care au avut loc demult, fiind urme ale unor momente în care mama a respins expresiile iubirii noastre de bebeluș, educatoarea ne-a ignorant sau când colegii de clasă ne-au șicanat. Umilirea și respingerea au rămas însă până azi în memoria noastră celulară, transformându-se cu fiecare reactivare schematică în căi mult prea bine bătătorite prin rețeaua neuronală.



Stările emoționale care ne copleșesc sunt ca niște torționari la mâna cărora ne vom afla de fiecare dată când aceștia sunt treziți de anumiți stimuli sau situații de viață. Cunoașterea propriilor nevoi și a posibilității de a ni le împlini este condiția oricărei forme de siguranță de sine și de libertate de acțiune.



Sparge tiparele! ne învață cum să recunoaștem schemele în care suntem prinși, ne oferă variate exemple de probleme pe care le întâmpină oamenii în viața reală și strategii concrete prin care să ne putem elibera de influența trecutului și de strânsoarea schemelor noastre psihologice.

 

Primul pas către schimbare constă în tratarea cu seriozitate a tiparelor noastre psihice și în întelegerea semnificației pe care ele o au în povestea vieții noastre.” - Gitta Jacob

extinde
 

Detalii produs

Autor: Gitta Jacob

Traducător: Amalia Trepca

Data apariției: iulie 2021

Titlu original: Raus aus Schema F: Psychische Muster erkennen und die eigene Personlichkeit entfalten

ISBN: 9789731117584

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 304

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Herald

Teme: curaj, încredere

Gitta Jacob
Gitta Jacob
Autor

Gitta Jacob este psiholog clinician, psihoterapeut cognitivist și practică terap...

vezi autor