TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Sadhana. Calea către Dumnezeu 978-606-8460-67-3
Vezi
galerie

Sadhana. Calea către Dumnezeu

de Anthony de Mello

Titlu apărut în colecția Lumea din noi la Mix

Id: #226452

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Exerciții creștine de inspirație orientală
 

Descriere produs

Cartea prezintă 47 de exerciții spirituale, care îi învață pe oameni să-și conștientizeze senzațiile corporale, starea de nemișcare, vindecarea amintirilor dureroase, lumea și propriul eu. Este un volum cu adevărat unic în rândul cărților de autoeducare, care răspunde unei nevoi reale de autocunoaștere și abordare holistică a vieţii. Volumul este alcătuit dintr-o serie de exerciții care conduc la atingerea stării contemplative. El îmbină psihologia, terapia spirituală și practicile tradițiilor orientale și occidentale. Autorul, Anthony de Mello este cunoscut în toată lumea ca unul dintre cei mai de seamă îndrumători spirituali. Maniera în care abordează pacea interioară este de neegalat, deoarece implică persoana în rugăciune cu totul – trup și suflet, rațiune și simțire, memorie și imaginație.


Dedic această carte Binecuvântatei Fecioare Maria, care a fost întotdeauna un model în arta contemplației pentru mine, și mai mult decât atât, sunt convins că datorită ei am reușit să câștig milostenie prin rugăciune, pentru mine și pentru cei pe care i-am îndrumat. Fără intervenția ei divină, acest lucru nu ar fi fost posibil. Acesta este, așadar, primul sfat pe care ți-l dau dacă vrei să evoulezi în arta contemplației: caută sprijinul ei și cere intervenția ei înainte de a porni pe drumul acesta. Ea a primit harisma coborârii Duhului Sfânt în biserică, așa cum s-a înfăptuit la Buna Vestire și de Rusalii, când s-a rugat împreună cu apostolii. Dacă reușești să ţi-o apropii şi să o convingi să se roage cu tine și pentru tine, vei fi foarte norocos.


(Anthony de Mello)


Uităm prea ușor că una dintre marile lecții ale încarnării este aceea că Dumnezeu se află în lucrurile simple. Vreți să Îl vedeți pe Dumnezeu? Uitați-vă la fața omului de lângă voi. Vreți să Îl auziți? Ascultați plânsetul unui bebeluș, râsetele puternice de la o petrecere, vântul foșnind printre copaci. Vreți să Îl simțiți? Întindeți mâinile și îmbrățișați pe cineva. Atingeți scaunul pe care stați sau această carte pe care o citiți. Sau pur și simplu relaxați-vă, deveniți conștienți de senzațiile din corpul vostru, simțiți cum lucrează în voi forța Lui nemărginită și simțiți cât de aproape este de voi. Emanuel. Dumnezeu cu noi.

 

(Anthony de Mello)

extinde
 

Detalii produs

Autor: Anthony de Mello

Traducător: Meda Strugariu

Data apariției: ianuarie 2019

Titlu original: Sadhana. A Way to God. Christian Exercises in Eastern Form

ISBN: 978-606-8460-67-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 272

Limbă: Română

Dimensiuni: 11,5x16 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Mix

Teme: curiozitate, Dumnezeu, încredere, suflet

Anthony de Mello
Anthony de Mello
Autor

Anthony de Mello s-a născut la 4 Septembrie 1931 în Santa Cruz - o suburbie din...

vezi autor