TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Yoga – Alfa și Omega 978-606-8460-90-1
Vezi
galerie

Yoga – Alfa și Omega

de Osho

Id: #431904

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Seria Yoga. Știința sufletului
 

Descriere produs

În această carte, Osho explică înțelesul sutrelor lui Patanjali referitoare la pașii pe care trebuie să îi urmeze aspirantul yoga pentru a atinge realizarea spirituală, pornind de la ceea ce este în prezent. În călătoria sa către desăvârșire, el va realiza că este necesară „o revoluție a inimii”, va explora interiorul profund al ființei și va înțelege că este o sămânță, asemeni tăcerii care ascunde în ea un mesaj profund. Este o carte care arată că afirmația se naște din negație și că yoga reprezintă o metodă științifică pentru a atinge fantasticul.


Yoga este știința perfectă. Nu vă învață să credeți, vă învață să cunoașteți.

Nu vă spune <>

Vă spune <>

Și vă oferă metoda, vă spune cum să îi deschideți. Nu vorbește nicăieri despre adevăr, ci vă oferă instrumentele de care aveți nevoie pentru a înțelege ce este viziunea, cum poate fi atinsă, ce este capacitatea de a vedea, ce sunt ochii, astfel încât să vă puteți revela ceea ce există. Iar această revelație depășește cu mult orice ați fi putut să vă imaginați vreodată, este mai mult decât toți zeii puși laolaltă. Este divinitatea infinită.


Nu trebuie să te duci nicăieri, țărmul celălalt se află aici. Nu trebuie să faci nimic. Nu trebuie decât să fii. Orice efort este irelevant, pentru că tu ești deja tot ce ai putea să fii vreodată. Nu te duce nicăieri. Nu urma nicio cale. Nu căuta nimic. Oriunde te-ai duce, nu vei ajunge nicăieri, pentru că însuși faptul de a te duce undeva este o eroare, de vreme ce totul se află deja aici.

 

Eu vă învăț să fiți voi înșivă, nimic altceva. Este foarte greu să mă înțelegeți, fiindcă păstrați în voi tiparul fricii și aceasta vă îndeamnă să cereți un model de viață, o disciplină, un stil, un mod de a trăi. Cei ca mine au fost întotdeauna înțeleși greșit. Cei mai religioși dintre oameni sunt de fapt cei mai nereligioși, pentru că dacă ar fi religioși, v-ar propovădui libertatea, v-ar propovădui iubirea. Nu v-ar învăța legea, ci v-ar învăța să iubiți. Nu v-ar oferi un tipar mort după care să vă conduceți viața. V-ar oferi haosul, anarhia, pentru că stelele se nasc din haos. V-ar învăța cum să fiți pe deplin liberi.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Osho

Traducător: Larisa Andrei

Data apariției: ianuarie 2021

Titlu original: Yoga The Inside of the Inside

ISBN: 978-606-8460-90-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 296

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Mix

Teme: curiozitate, încredere, suflet, terapie

 Osho
Osho
Autor

Osho s-a născut în Kuchawada, India, la 11 decembrie 1931. Tatăl său a fost negu...

vezi autor